Ezgi Mola ile Enis Arıkan canlı yayınında itiraflar havada uçuştu!

Yakın arkadaşlar Enis Arıkan ve Ezgi Mola sosyal medya üzerinden birlikte canlı yayın yaptı. Hayranlarının merakla beklediği yayında itiraflar havada uçuştu.

Ezgi Mola ile Enis Arıkan canlı yayınında itiraflar havada uçuştu!
Güzel oyuncu Ezgi Mola ve çok yakın arkadaşı Enis Arıkan ısrarlara daha fazla dayanamadı ve birlikte Instagram canlı yayını yaptı. Sosyal medyada büyük ilgi gören Ezgi Mola ile Enis Arıkan'ın canlı yayınında itiraflar havada uçuştu.

Enis Arıkan, Mehmet Aslantuğ'un başrol oynadığı 'Hırsız' dizisinin seçmelerine yeşil lensle gittiğini, seçildikten sonra 13 bölüm boyunca yeşil lensle oynadığını söyleyerek 'Çok zorlanmıştım' dedi. Ezgi Mola da komik anılarını paylaştı.

Mola 4-5 yıl önce bir eğlence mekanından çıkarken yediği yumruğun hikayesini de şöyle anlattı: 'Tam vestiyerin önünde kavga eden iki grubun arasında kaldım. Sağ yanağıma ağır bir darbe almıştım. Ama çıkışta hastane yerine ciğer yemeye gitmiştik.'

Ayrıca yakın geçmişte kilolu olan spor ve diyetle fit bir vücuda kavuşan Ezgi Mola karantinada kilo aldığını itiraf etti. Bakın karantina günlerini sevgilisiyle geçiren ve adeta mutfaktan çıkmayarak, birbirinden güzel yemekler yapan Ezgi Mola karantinada kaç kilo almış...

Ezgi Mola karantina sürecinde 7 kilo aldığını ve diyete başladığını söyledi.