Serenay Sarıkaya'nın projesine korona engeli!

Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın 'Rüya projem' dediği merhum şarkıcı Bergen'in hayatını anlatan filmin, covid-19 nedeniyle ertelendiği iddia edildi.

Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Serenay Sarıkaya'nın hayali, salgına takıldı. Uzun süredir ekranlarda göremediğimiz Sarıkaya, merhum sanatçı Bergen'i canlandıracağı yeni rolü için hazırlanıyordu. 28 yaşındaki güzel oyuncu, şan dersleri alıp Bergen'le ilgili tüm araştırmalarını da yaptı. Kasım'da vizyona girmesi planlanan yeni projesi için çok heyecanlı olan Serenay Sarıkaya'ya geçtiğimiz gün kötü haber geldi. 

Güzel oyuncunun, haziran ayında başlanması planlanan filminin çekimleri belirsiz bir tarihe ertelendi. Serenay Sarıkaya, geçen sene bir dergiye verdiği röportajda yeni filmi için, “Bergen ile yatıp Bergen ile kalkıyorum. Rüya projem. Hakikaten benim kariyerimde çok önem verdiğim bir iş bu. O yüzden hiçbir şeyin aceleye gelmesini istemiyoruz. Bu projeyi hakkıyla gerçekleştirmeyi çok istiyoruz. Daha emin adımlarla, içimize sindire sindire ilerliyoruz" demişti.