Merve Boluğur: 'Tablo gibiyim'

Sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinin sorularını cevaplayan oyuncu Merve Boluğur, "Kendini güzel buluyor musun?" sorusuna bu yanıtı verdi.

Merve Boluğur: 'Tablo gibiyim'
Geçtiğimiz günlerde komedyen Şahan Gökbakar ile 'puzzle' polemiği yaşayan Merve Boluğur, Instagram üzerinden hayranlarının sorularını yanıtladı.

"ERKEKTE EN ÖNEMLİ ŞEY MERHAMET VE TUTKU"

"Aşk mı yoksa, sevgi mi?" sorusunu "Merhamet ve tutku" şeklinde yanıtlayan oyuncu, bir erkekte en çok dikkat ettiği şeyleri "Aura, saç rengi, ses tonu" diyerek sıraladı.

Karantina günlerini üniversite sınavlarına hazırlanmak için ders çalışarak geçiren Boluğur, bir takipçisinin "YKS çalışmaları nasıl gidiyor?" sorusuna "Hepinizi elerim" karşılığını verdi.

"SAKİN OL BEBEĞİM"

"Bir dilek hakkı verselerdi acı çeken, hasta olan herkesi iyileştirmek isterdim" diyen güzel oyuncu, "Geçmişe gidebilseydin kendine ne söylerdin?" sorusunu ise "Sakin ol bebeğim" şeklinde cevapladı.

Hayattaki en önemli şeyin sağlık olduğunu vurgulayan 32 yaşındaki oyuncu, hayranının "Kendini güzel buluyor musun?" sorusu üzerine "Tablo gibiyim" ifadesini kullandı.

"Güçlü olmak nedir? Nasıl güçlü olunur?" sorusu üzerine Merve Boluğur, "Sürü psikolojisiyle hareket etmeyip, güçlü bir irade sahibi olup, duygularını yönetebilme becerisi" açıklamasını yaptı.

Bir takipçisinin "Kalp mi, yoksa mantık mı?" sorusunu yönelttiği oyuncu, "Mantık"ı seçti.

En güzel bulduğun oyuncu: Angelina Jolie

Sarışın mı, esmer mi: Kumral

Sesini en beğendiği şarkıcı: Mariah Carey

Türkiye'de en sevdiğin şarkıcı: Şebnem Ferah

En sevdiğin yönetmen: Tim Burton