Hazal Kaya'da şok itiraf! Oğlumu iki ay...

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, katıldığı canlı yayında geçtiğimiz yıl kucağına aldığı oğlu Fikret Ali hakkında itiraflarda bulundu.

Hazal Kaya, sosyal medyadan katıldığı canlı yayında annelik hakkında itiraflarda bulundu. Geçtiğimiz yıl eşi Ali Atay'la çocukları Fikret Ali'yi kucağına alan Kaya, nasıl büyüttüklerini ve nelere dikkat ettiğini anlattı.

Fikret Ali 6 aylık oldu, nasıl gidiyor süreç?

- Ben annelikle ilgili sorulara cevap vermekte çekiniyordum. Çünkü incitmekten korktuğum çok ciddi bir kadın grubu var. Anne olmayı tercih etmeyenler, anne olmakla ilgili zorluk çekenler falan. Sonra konuştukça öyle güzel geri dönüşler aldım ki, “Evet, bu konuda deneyimlerini paylaşmalıyım” dedim.  Fikret doğmadan önce çok fazla şey okudum. Hamilelik sürecinin son ayına girdiğimde başarabilirim sanmıştım.

- İlk iki ay hiç yardım almadan kendim büyütmeye çalıştım. Delilikmiş! Mutlaka yardım alın. Çocuk öyle tek başına büyütülecek bir şey değil. Kadınlara “destek almadan çocuk bakabilmelisiniz” baskısı çok yanlış. Benim yaptığımı yapmayın, tek başınıza çocuk bakmaya çalışmayın.