Aslı Enver bakın neyi itiraf etti!

Disleksi hastalığı ile sosyal medya gündemine oturan Aslı Enver, Instagram hesabından kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Başarılı oyuncu, geçtiğimiz Mart ayında Kerem Tunçeri ile aşk yaşamaya başlamış ancak Tunçeri'nin ifşa olan mesajlarının ardından Aslı Enver'in ve ailesinin isteği üzerine bu ilişkiye son nokta konulmuştu

Aslı Enver bakın neyi itiraf etti!
Kerem Tunçeri ile 1 aylık ilişkisinin bitmesinin ardından karantina günlerinde sosyal medyayı daha aktif kullandığı gözlenen oyuncu Aslı Enver, Instagram üzerinden takipçilerinin kendisine yönelttiği soruları yanıtladı.

Instagram hesabının sağladığı soru-cevap bölümü üzerinden sevenlerinin kendisine sorular yöneltmesini isteyen Enver, tüm soruları büyük bir samimiyetle cevapladı.

Kısa bir süre önce adı eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile anılan Aslı Enver bir takipçisinin yönelttiği 'Kalp mi mantık mı? Hangisini dinleyelim?' şeklindeki sorusuna verdiği 'Otuz yaşından sonra mantık. Deneyelim en azından' diyerek aşk hayatında aldığı kararlar üzerine bir fikir vermiş oldu.

Son yıllarda verdiği kilolar ve yüz hatlarındaki değişimle dikkat çeken Aslı Enver, estetik iddialarını yalanladı.