Şabanoğlu Şaban filminin efsanesi şaşırttı!

Yeşilçam'ın efsane isimleri Kemal Sunal, Şener Şen, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların başrolünde oynadığı 'Şabanoğlu Şaban' filmi milyonları güldürürken hala televizyon kanallarında ekranlara gelmeye devam ediyor. Yeşilçam'ın efsanelerinden Şabanoğlu Şaban filminde Selma karakterini canlandıran Sevda Aktolga ise son haliyle merak konusu oldu. Filmin çekiminden yıllar geçmesinin ardından filmin güzel oyuncusu da yaşlandı. Peki sizce şimdi nasıl görünüyor?.

Türk sinemasının efsane isimleri Kemal Sunal, Şener Şen, Halit Akçatepe gibi isimlerin başrolünde oynadığı 'Şabanoğlu Şaban' filmi milyonları güldürürken hala televizyon kanallarında ekranlara gelmeye devam ediyor. Yeşilçam'ın efsanelerinden Şabanoğlu Şaban filminde Selma karakterini canlandıran Sevda Aktolga ise son haliyle merak konusu oldu.

Hababam Sınıfı'nın 4 kız öğrencisindem biri olarak da tanıdığımız Sevda Aktolga, bu filmlerin çekildiği zamanlardan yıllar geçmesinin ardından yaşlandı. Peki sizce şimdi nasıl görünüyor?.

Şabanoğlu Şaban, Gülen Gözler, Erkek Güzeli Sefil Bilo ve Yol gibi birçok başarılı yapımda yer aldı. Son olarak FOX TV'de yayınlanan Unutma Beni adlı dizisinde Güler rolünü canlandırmıştı..

Ancak çoğu kişi, onun Hababam Sınıfı'nın asi kız öğrencilerinden biri olduğunu anlayamamıştı. İşte Hababam'ın güzel öğrencisinin son hali....

Şabanoğlu Şaban filminin efsanesi şaşırttı!