Ne yaptın Nusret! Fiyatlar şaşırttı

Nusret Gökçe, tüm dünyayı etkisi altına alan, Türkiye'de de hızla yayılan korona virüs salgını nedeniyle paket servise başladı. Paket fiyatları sosyal medyanın diline düştü.

Ne yaptın Nusret! Fiyatlar şaşırttı
Takvim gazetesinde yer alan habere göre; kuzu kafesin 600 TL, antrikotun kilosunun ise yaklaşık 950 TL olması dikkat çekti.

Nusret Gökçe, yemeklerin paket fiyatları ile sosyal medyanın diline düştü.

Yaşamını ABD'de sürdüren Dr. Mehmet Öz, ünlü işletmecinin Instagram hesabına konuk olmuştu. Dr. Öz, Gökçe'nin “Evde kalan insanların iştahındaki artış için önerileriniz nedir?” sorusunu, 'Yoğun temponuzdaki gibi davranın. İş başı yapacak gibi bakımlı olmak, moralinizi yüksek tutacak. Tembelleşmeye fırsat vermeyin. Uyku en önemlisi. Yedi saat uyumak bağışıklığın en temel ihtiyacı. D vitaminini de sakin yerlerde 15 dakika güneşte kalarak kazanabiliriz' cevabını vermişti.

Ünlü işletmeci, geçtiğimiz günlerde 'Beni arayın ne zaman isterseniz bir telefon kadar yakınım' notu ile Instagram'da telefon numarası yayınlamıştı. Binlerce arama alan Nusret, yaptığı konuşmaları da sosyal medyada paylaşmıştı.

Bu etkinliği corona virüs sebebiyle herkes evde olduğu için yaptığını söyleyen Gökçe, 'Moral olsun, enerji olsun, motive olsun' demişti.

Kendisini arayarak gastronomi öğrencisi olduğunu söyleyen bir gencin 'Abi dükkanına gelebilir miyim?' talebine Nusret Gökçe, ''Corona virüs geçsin Ankara'da seni misafir edelim'' cevabını vermişti.

Tüm dünyayı etkileyen corona virüs salgını ile ilgili gaz maskesi ile verdiği pozu Instagram hesabından paylaşan Gökçe, 'Toplumun bir parçası olan tüm aileleri ve bireyleri etkileyen bu talihsiz olayın oldukça farkındayım. Dünya zor bir zamandan geçiyor ve toplumun bireyleri olarak bu zamanlarda birleşmek ve güçlü durmak zorundayız. Biz güçlüyüz ve daha güçlü geri döneceğiz. Savaşçılar olarak doğduk ve savaşçılar olarak kaldık, bununla sonuna kadar mücadele edeceğiz. Toplum her zamanki gibi yenecek' ifadelerini kullanmıştı.

Nusret Gökçe'nin paylaşımı 800 binin üzerinde beğeni ve yüzlerce yorum almıştı.