Ünlü sanatçıdan şaşırtan itiraf...

Şarkıcı Kenan Doğulu ile oyuncu Beren Saat evliliklerindeki krizi aştı. Doğulu, eşine olan aşkını haykırdı.

Ünlü sanatçıdan şaşırtan itiraf...
Geçtiğimiz yıl boşanmanın eşiğinden dönen Beren Saat-Kenan Doğulu çifti, şimdilerde aşklarını doludizgin yaşıyor.Her fırsatta eşi Beren Saat'e olan aşkını dile getiren Kenan Doğulu, bu kez ses getiren itiraflarda bulundu.

Gecce'nin haberine göre, ünlü şarkıcı, eşine tam 16 kez evlilik teklifinde bulunduğunu, 6 kez de yüzük aldığını söyledi.

Kenan Doğulu, “Eşim gittikçe zenginleşen bir botanik bahçesi gibi. İçinde çeşit çeşit çiçekler açıyor. Ona her sabah yeniden aşık oluyorum. Aynı evde, ayrı odalarda birbirimize şiirler yazıyoruz” dedi.Beren Saat'in geçmiş haftalarda kutladığı doğum gününde eşine hangi hediyeyi aldığı sorulan sanatçı, 'Londra'ya gittik” cevabını vermişti.

Boşanmanın eşiğinden döndüğü Beren Saat'in 36'ncı yaşını, Instagram'dan kutlayan Doğulu, “Çok seviyorum seni sevmeyi, sevgilim. İyi ki varsın, iyi ki doğmuşsun ve seni yaşama fırsatım olmuş. Harika bir yaşın daha olsun, güzel yüzün hep gülsün” notunu düşmüştü.

Beren Saat, geçtiğimiz mayıs ayında eşi Kenan Doğulu'ya 'Sen masumiyetini kaybettin, ben oyun arkadaşımı' sözleriyle sitem etmişti.36 yaşındaki oyuncu, magazin gündemine bomba gibi düşen mesajı sonrası Doğulu ile birlikte çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından silmişti.Aylardır ayrı evlerde yaşadıkları ve boşanacakları konuşulan ikili, barışmalarını kutlamak için Los Angeles'ta tatil yapmıştı.