Survivor'da Masterchef ödül oyununu kim kazandı?

Survivor'ın dün yayınlanan bölümüne Masterchef ekibi konuk oldu. Masterchef jüri üyelerinin belirlediği menüyü en iyi şekilde yapan takım Survivor ödül oyununun galibi oldu. Keyifli anların yaşandığı oyunda Mehmet Şef, Gönüllüler'i organize ederken, Somer Şef de Ünlüler Takımı'nı yönetti. Oyun sonunda ise sürpriz bir sonuç ortaya çıktı. Survivor'da Masterchef ödül oyununu kim kazandı? İşte Survivor'ın dünkü kazananı...

Survivor'da Masterchef ödül oyununu kim kazandı?
Survivor 2020'nin ekranlara gelen 61. bölümünde bireysel sembol oyunu oynandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı Survivor bireysel ödülünü kazanmak için parkurda mücadele verdi. Survivor'da MasterChef şeflerinin Survivor'a canlı yayınla bağlanması ve yarışmacıların Survivor MasterChef oyununda karşı karşıya gelmesi ise gecede renkli anlara damga vurdu. Peki, Survivor'da MasterChef oyununu kim kazandı? Survivor'da sembol oyununu kim kazandı? Ödülü kim aldı? İşte, Survivor 29 Nisan tarihli 61. bölümünde yaşananlar ve Survivor ödülü kazananlar...

Survivor Ünlüler Gönüllüler'in 29 Nisan Çarşamba akşamı ekranlara gelen bölümünde, kadınlar ve erkeklerde ayrı ayrı bireysel sembol oyunu oynandı. Aşkım ile Nisa'nın karşı karşıya mücadele ettiği oyunda heyecanlı anlar ekranlara geldi. Öte yandan, Dominik'te oynanan MasterChef oyunu ise Survivor'da keyifli anlara neden oldu. Oynanan oyunda Acun Ilıcalı, Masterchef'te yemekler öncesi Danilo Şef, Mehmet Şef ile Somer Şef'i anons etti. Mehmet Şef, Gönüllüler'i organize ederken, Somer Şef de Ünlüler Takımı'nı yönetti.

SURVİVOR BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor'da birseysel dokunulmazlık oyununda karşı karşıya gelen yarışmacılar, parkurda büyük mücadele verdi. Büyük heyecana ve rekabete sahne olan sembol oyununda Berkan ve Ersin karşılaşmasının sonunda, erkeklerde sembolü kazanan takım Berkan oldu.

Survivor kadınlarda bireysel dokunulmazlık oyununda Nisa ve Aşkım karşlaşması heyecanlı anlara neden oldu. Sonucunun merakla beklendiği kadınlar sembol oyunu bu hafta Aşkım kazandı.

SURVİVOR MASTERCHEF OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da Masterchef oyununda keyifli anlar ekranlara geldi. Survivor'un 61. bölümünde oynanan MasterChef oyununda, Survivor Yasin, bu oyun öncesi daha önceden deneyimli olduğunu söyleyerek iddiasını ortaya koydu.

Keyifli anların yaşandığı oyunda Mehmet Şef, Gönüllüler'i organize ederken, Somer Şef de Ünlüler Takımı'nı yönetti. Yarışmacılar MasterChef oyununda hünerlerini sergileyerek rakiplerine karşı mücadele etti.

Acun Ilıcalı ve tadım ekibinin yaptığı puanlama ile oylamalar belli oldu. Oyalama sonucu her iki takım da 2 puan aldı ve sonuç 2-2 oldu. Sonuç eşitlenince Acun Ilıcalı, yarışmanın berabere bittiğini ve her iki takımın da yaptıkları yemeği paylaşacağını ve birlikte yiyeceğini söyledi.