Cüneyt Özdemir'den Şeyma'ya tarihi cevap!

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, gazeteci Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalına konuk oldu. Subaşı'nın İbiza daveti üzerine Özdemir, "Ben İbiza'ya gitmeye başladığımda sen lise 2'de felandın sanırım" dedi.

Karantina günlerinde Youtube kanalında canlı yayınlar düzenleyen gazeteci Cüneyt Özdemir'in son konuğu Şeyma Subaşı oldu.

Corona virüs nedeniyle ev karantinasında olan Şubaşı samimi itiraflarda bulundu.

İtalyan sevgilisi Guido Senia'nın Tel Aviv'den Türkiye'ye geldikten sonra evden çıkmak istemediğini ancak ısrar etmesiyle partiye gittiklerini söyleyen Subaşı, ardından hastaneye çağrıldıklarını ve testler yapıldığını söyledi.

İkili arasında geçen İbiza muhabbeti ise sosyal medyanın diline düştü.

Şeyma Subaşı yayında Cüneyt Bey İbiza'ya gelmek ister misiniz? Ağırlayalım sizi... diye sorunca Cüneyt Özdemir de 'Ben İbiza'ya gitmeye başladığımda sen sanırım lise 2'deydin sanırım.
' diyerek karşılık verdi.

Bunun ardından Şeyma Subaşı, Instagram'dan bir hikaye paylaştı. Subaşı, hikayesinde 'Acaba bana bu kadar sataşmasının altında gizli bir hayranlık mı yatıyor diye merak etmiyor değilim. Benden ne bekliyorsunuz bilmiyorum (Ne desem anlamamaktan ısrarcısınız zaten ondan istediklerinizi söylesem bile duymazsınız, ben de kimse için kendim olmaktan vazgeçmem zaten biliyor olmanız lazım) ama şu dönemde size iyi geliyorum anlaşılan' ifadelerini kullandı.

Özdemir, Subaşı'nın hikayesini kendi hikayesinde paylaşarak üzerine 'Şeyma kardeşimiz de büyük oyunu çözmüş. Yav he he... Herkes sana hayran! Valla ben özellikle kitaplarına hayranım' notu düştü.


Cüneyt Özdemir'den Şeyma'ya tarihi cevap!