Tuğba Özay, Nur Yerlitaş'a böyle veda etti

Eski manken Tuğba Özay, hayatını kaybeden Nur Yerlitaş ile birlikte çekilen fotoğrafını yayınlayarak, ünlü modacıyla ilgili bir anısını da paylaştı.

İki gün önce hayatını kaybeden Nur Yerlitaş, dün gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı. Sosyal medyada kendisini tanıyan tanımayan birçok kişi Yerlitaş'ın vefatıyla ilgili paylaşım yaparken bu isimlerden biri de Tuğba Özay oldu.

Muammer Ketenci ve Nur Yerlitaş ile birlikte çekilen fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunan Özay, o pozun anısını da şu sözlerle anlattı:

'Bu fotoğraf benim için çok anlamlı … Son fotoğrafımız … Bir gün sevgili dostum Muammer Ketenci'yi ziyarete gitmiştim .. Konu konuyu açmış söz sevgili Nur Yerlitaş'a gelmişti. Mumi ve Nurella, yıllardır küslermiş, konuşmuyorlarmış. Dinledim , dinledim ve dedim ki 'Yahu ölümlü dünya... Ne gerek var böyle gereksiz, anlamsız kırgınlıklara. Ben sizi barıştırmak istiyorum! Hemen Nur'u aradım. Kaldı ki sevgili Nur'un hastalığı yeni nüksetmişti o günlerde, medyaya haber olmaya başlamıştı. Muammer'e verdim telefonu ve neredeyse yarım saatten fazla telefonda konuştular. İkisi de dünden hazırmış barışmaya, konuşmaya. O hafta Mumi'nin de yaş günüydü ve benim sahnemde kutlanacaktı doğum günü. Nur'u da davet etmiş Nur'umuz da davete icabet etmişti.'


Tuğba Özay, Nur Yerlitaş'a böyle veda etti



'İKİ ESKİ DOSTU BARIŞTIRMIŞTIM'

'Bu kare de üçümüzün barış ve dostluk fotoğrafı olarak anılarda yerini aldı. Ne mutlu bana ki iki eski dostu barıştırmıştım. Ne mutlu ki ölümlü dünyada birbirlerine belki de son kez sarıldılar ama birbirlerine kırgın olmadan, küs kalmadan vedalaştılar. Nurlar içinde uyu sevgili Nur Yerlitaş. Seninle tanıştığım ilk günü dün gibi anımsıyorum. Demiştin ki 'Sen çok delikanlı, çok mert ve dürüst bir kızsın, sen farklısın.' Çok gururlanmıştım o an... Anıların ışık olacak. Sevenlerine sabır, Allah'tan rahmet dilerim...'