Acun Ilıcalı'dan Survivor Panaroma sunucusuna sert çıkış!

Survivor 2020'de Ünlüler takımı ile Gönüllüler takımını karşı karşıya getiren iletişim ödülüne Sercan Yıldırım ve Berkan Karabulut'un 'Antipatik' tartışması damga vurdu.

Acun Ilıcalı'dan Survivor Panaroma sunucusuna sert çıkış!
Survivor 2020'de bu akşam ekranlara gelecek olan bölümde Ünlüler ve Gönüllüler takımı iletişim ödülünü almak için kıyasıya yarışacak. Bu akşam ekranlara gelecek bölümün yayınlanan fragmanında ise Sercan Yıldırım'ın Mert ve Berkan'la olan tartışmaları oldukça merak ediliyor. Özellikle Sercan ve Berkan arasındaki 'Antipatik' polemiği oldukça dikkat çekti. Oyunun sonunda her ikisi isim de birbirine dikkat çeken sözler söyledi.

Sercan Yıldırım, Berkan Karabulut hakkında 'Antipatiksin. Benim seninle bir işim olmaz.' dediği görüldü. Berkan Karabulut ise Sercan Yıldırım'a, 'Program bitiminde dışarı çıktığımızda programı bir daha izle kimin daha antipatik olduğunu görürsün. Ben o takımdayken iyi anlayamamışım ama şimdi daha iyi anlıyorum.' dediği fragmanda yer aldı. Ayrıca oyun esnasında Sercan ve Mert arasında da kısa süreli bir tartışma oldu. Mert'in Sercana 'Ben sallarken konuşma' dediği görülürken Sercan'ın da karşılık olarak 'Bana bunu diyemezsin' cevabını verdiği fragmanda yer aldı.

Survivor'ın dün ekrana gelen programının ardından Survivor Ekstra programına telefonla bağlanan Acun Ilıcalı, sunucunun 'Hangi yarışmacı daha antipatik. Sercan mı Berkan mı?' şeklinde yapmış olduğu ankete şaşırdığını söyledi.

Acun Ilıcalı, 'Bu anket kimin fikriydi? Var mı böyle başka fikirleriniz. Sonucu açıklamanı istemiyoruz. Bir kez daha söylüyorum yarışmacıların hepsini seviyorum. Tüm yarışmacılarımızı koruyoruz. Bence ikisi de antipatik değil. Sen neden seyirciye öyle bir şey soruyorsun. Ben buna katılmıyorum.' dedi.