'Önce arkadaşım sonra aşkım'

Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilisi Kerem Bürsin (32) ile meslektaşı Demet Özdemir'in (28) aşk yaşadığı iddiası, magazin gündeminde manşetlerden inmiyor. Ortak arkadaşlarının yakıştırmaları ile yeni bir aşka yelken açtıkları konuşulan ikili hakkında yeni haberler geliyor.

'Önce arkadaşım sonra aşkım'
Takvim gazetesinden Ufuk Özcan'ın, "Önce Arkadaşım Sonra Aşkım" başlıklı yazısı şöyle:

"Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin ile güzel oyuncu Demet Özdemir'in aşk yaşadığı haberleri şu sıralar suskun olan magazin kulislerini hareketlendirdi.

Dört yıl aşk yaşadığı Serenay Sankaya ile olan ilişkisi geçtiğimiz yıl biten Bürsin'in, eski sevgilisi ile aynı menajerlik şirketinde çalışan Demet ile anılması gündeme bomba gibi düştü.

Kerem Bürsin ile Demet Özdemir, aşk haberlerini yalanlamazken; ikilinin eskiden tanıştığı ve ortak arkadaşlarının yakıştırmaları ile yeni bir aşka yelken açtıkları konuşuluyor.

Bu arada Serenay Sankaya ile aynı menajerlik şirketinde olan Demet Özdemir'in, ortak arkadaşlarının önemli günlerinde bir araya gelip görüştükleri hatta sosyal medyadan da birbirlerini takip ettiklerini bilmeyen yoktur herhalde.

"SERENAY, DEMET'İ SİLECEK"
Benim gibi birçok kişi bu aşk haberlerine Serenay Sankaya'nın nasıl bir tepki vereceğini merak ediyor olabilir. Hatta bu aşk haberleri üzerine bana 'Serenay Sarıkaya, Demet Özdemir'i silecek' diye birçok mesaj geldi. Ama ben Serenay Sankaya'nın bu aşk haberlerini çok umursadığını düşünmüyorum.

Cem Yılmaz ile birlikte olan Sankaya bir dönem büyük aşk yaşadığı Çağatay Ulusoy'u da, Kerem Bürsin'i de sosyal medya hesaplarından hala takip etmeye devam ediyor.

Yani anlayacağınız Serenay Sankaya, bu durumlarda telefonunuzda bulunan uçak modu durumunda."