Damla Colbay itiraf etti!

Oyunculuğuna dair itirafta bulunan Damla Colbay, Hekimoğlu dizisinde oynadığı Zeynep karakteri ile ilgili ise "Bu zamana kadar yapmadığım bir şey yaptım Zeynep ile... Normalde izledikten sonra eksiğim varsa bile 'düzelir ya' deyip geçerdim. Ama bu sefer daha farklı bakıyorum ve sürekli çalışıyorum" dedi.

Damla Colbay itiraf etti!
Bugün evde otuzuncu günüm geçti. Apartmana bile çıkmıyorum. Evde olmaktan hoşlanırım, evden çıkmadan 15-20 gün benim alışık olduğum süreler. Evde olmayı seviyorum. Benim evde işim hiç bitmiyor. Kitap okuyorum, bir şeyler izliyorum. Ama şu an 30 günü geçince değişik olmaya başladı. Acaba bir bakkala mı gitsem diyorum. Ama tabi ihtiyaçlarımı evden karşılayabildiğim sürece dışarı çıkmıyorum.

Beslenme düzenim şu an çok iyi bundan önceki süreçte evde olduğum zamanlar sürekli yeme isteğim vardı ama şu durumda ben baya iyi besleniyorum. Hatta bu dönemde kilo verdim.

Bisküvi zaafım vardır. Alayımda bir şeye batırıp yiyeyim derim. Ama besinsel olarak bir şey sağlamadığını fark ettiğin anda yememeye başlıyorsun. Yani o anlamda kafa açıldığı an istememeye de başlıyorsun.

Kara Para Aşk dizisinde kedim ile tanıştım ve onu sahiplendim. Çok seviyorum onu.

Beden eğitimi dersinde okulun etrafında yarışlar yapılıyordu. Ben de katılmıştım ve birinci olmuştum. Beden eğitimi hocası atletizm kulübüne katılmamı istedi. Yapacak bir şeyim yoktu, vaktimde boldu katıldım. Sonra süreç ciddiye bindi yarışlar, lisanslar, antrenmanlar. Liseye geçerken bıraktım çünkü bir karar vermem gerekiyordu. Antrenmanlar her gündü bir yerden de tiyatro istiyordum. Bu şekilde bıraktım.

İlk dörtlüğümü odam da ablamın masasında yazdım. Sekiz yaşında falandım. O kadar güzeldi ki o kumru. Aslında romantik şeyler bu kadar ilgi çekmez ama o an o kumru sayesinde hislerim yükseldi ki çalışma masasında ilk dörtlüğümü yazdım. Sonra ablam yakaladı şiirimi ve o kadar dalga geçti ki benimle... Sonra bıraktım yazmayı...

Ablam ile aramızda 10 yaş var. O olaylara çok olgun yaklaşır. Hep arkamdadır.

'Makas Eller' filminde oynamayı çok isterdim. Zaten dönüp dönüp izlediğim bir film...

O kadar çok ünlü stalkladım ki... Özellikle bu dönem girip girip duruyorum. Bakarım, yorumumu yaparım sonra çıkarım.

Dedikodudan çok hoşlanmam, yapmam. Beni ilgilendirmeyen şeylerin içinde bulunmaktan çok hoşlanmam. 

En son babama hediye aldım. Akıllı saat aldım.

Arkadaşlarımın dışarı gel tekliflerini çok reddettim. Sanki şu an cezalandırılıyormuşum gibi. Bir daha reddetmeyeceğim kimseyi.

Dışarı zor çıkarım ama çıkınca da çok eğlenirim, evi seviyorum. Bir de set dönemi zaten çok yoğun olduğumuz için evi özlüyorum.

Aldığım en güzel iltifat, cool olduğumu söylemişlerdi. Bu iltifat hoşuma gitmişti.

Aşkın çok değerli bir şey olduğunu düşünüyorum. Ve çok saygı duyuyorum. Birine sevgi vermek ve aynı şekilde karşılığını bulmak bence aşktır. Bir ilişkiye başlarken sadık olmayacaksan, koşulsuz sevmeyeceksen bir ilişkiye başlamaya çok da gerek olduğunu düşünmüyorum. Genelde aşk ilişkilerinde kişiler arasında belli bir süre sonra bağlılık, bağımlı olma durumu oluyor. Bağlılık güzel ama bağımlılık bence çok tehlikeli. Her şeye karşı böyle olduğunu düşünüyorum.