Ünlü ismin testi pozitif mi?

Ünlü sanatçı Demet Akalın'ın yakın dostu şarkıcı ve sunucu Esra Balamir'in bir arkadaşının korona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Çin'de ortaya çıkan ve dünya genelinde 40 binden fazla insanın hayatını kaybetmesine neden olan corona virüs salgını, Türkiye'de de her geçen gün yayılıyor. Sunucu Esra Balamir'e de corona virüs testi yapıldı. Evine gönderilen Balamir, test sonuçlarını bekliyor.

Türkiye'de de hızla yayılan virüse Esra Balamir'in arkadaşı da yakalandı. Kendisine test yapılan ünlü sunucu, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

'Arkadaşıma Covid-19 testi yapıldı, maalesef pozitif çıktı. Bana da test yaptılar, sanırım benim de pozitif. Evde karantinada kalmam söylendi. Sağlıkçılar ilgili ve titizlikle çalışıyorlar. Sonucumu bekliyorum.'

UZUN SÜRE DEMET AKALIN'DA KALDI


Demet Akalın ile yakınlığıyla adından söz ettiren Esra Balamir, uzun bir süre şarkıcının evinde yaşadı. Virüsün Türkiye'ye sıçramasının ardından Balamir kendi evine döndü.

Esra Balamir'in imzalığı 'Evde İzlem Bilgilendirme' formu...



Ünlü ismin testi pozitif mi?

'CERRAHPAŞA'DA 6 HAFTADA BİR YATIŞ YAPIYORUM'


Esra Balamir, geçtiğimiz aylarda 'Cerrahpaşa'da 6 haftada bir yatış yapıyorum. Tedavimde damar yolundan ilaç veriliyor. Çok daha iyiyim. Uzun yıllar, hatta ömür boyu almak zorunda kalabilirim. Bu da benim kaderimde varmış, her şey Allah'tan. Buna da şükür ediyorum' sözleriyle, teşhis konamayan hastalığından bahsetmişti.