Ebru Şallı oğlu Pars'ın doğumunu böyle duyurmuştu...

Manken ve sunucu Ebru Şallı'nın 8 yaşındaki oğlu Pars dün lenfoma tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

Ebru Şallı oğlu Pars'ın doğumunu böyle duyurmuştu...
Ebru Şallı'nın Harun Tan ile olan evliliğinden olan 8 yaşındaki oğlu Pars, yaklaşık 1 yıldır lenfoma tedavisi görüyordu. Gittiği yerlerde sık sık oğlu Pars'ın bu durumunu dile getiren Şallı, dün minik oğlunun cenazesini sessiz sedasız kaldırdı. Magazin dünyasını yasa boğan cenaze de eski eşi Harun Tan, yeni eşi Uğur Akkuş ve yakın dostları kendisine destek oldu. Acılı anne Şallı, 2019 yılında katıldığı bir canlı yayında ilk kez oğlu Pars'ın lenfoma kanseri olduğunu açıklamıştı. Oğlunun durumu için katıldığı yayında 'Klasik anne lafı belki ama çok doğru ona geleceğine bana gelse daha kolay olurdu' demişti.

HEYECAN DORUKTA!


Şallı'nın 2013'te ayrıldığı Harun Tan'dan olan oğlunun doğumunu heycanla beklediği o anlar sevenleri tarafından ortaya çıkarıldı. Ünlü sunucu ikinci doğumu öncesi sevenleri için Twitter'dan canlı yayın yapmıştı. Şallı doğum anı ve sonrasını canlı canlı twitter'daki takipçileriyle böyle paylaşmıştı: “Doguma girmeme 30 dk kaldi!!!heyecan dorukta!! '

Şallı, doğum sonrası ise Pars'ın dünyaya gelişini böyle anlatmıştı; 'Bebegimiz dunyaya geldi sukurler olsun!saglikli ve pembe yanakli bir bebis! Guzel ve pozitif dilekleriniz icin cok tesekkur ediyorum:))) bende sonsuz sevgiler pozitif enerjiler gonderiyorum hepinize!!”

Doğum sonrası hemen çalışmaya geri dönen Ebru Şallı, Kelebek'e verdiği röportajda iki oğlu ile olan yaşantısını şöyle özetlemişti;

İki çocuklu yaşam nasıl geçiyor? 
- İki çocuklu yaşam son derece zevkli ama zorlukları da var. Çocuk sahibi olmak çok büyük mesuliyet ve sabır gerektiriyor. Özellikle ilk iki yıl gerçekten zorlu.

Sizce iki çocuk sahibi olmanın en zor yanı ne?
- İkinci çocuk olduktan sonra ister istemez kıskançlık durumu yaşanabiliyor. İki çocuğun psikolojisiyle ayrı ayrı ilgilenmek gerekiyor. Ama Pars artık iki yaşında oldu, her geçen gün abi kardeş birbirlerine daha çok düşkün oluyorlar. İki çocuğum olduğu için çok mutluyum, ben daha çok zevkli yanlarını görüyorum.