Survivor Berkan'ın büyük aşkı!

'Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'in favori yarışmacılarından Berkan Karabulut, Twitter'da uzun süre Trend Topic (gündem) listesinde kaldı. Berkan'ın özel hayatı merak konusu oldu.

Survivor Berkan'ın büyük aşkı!
Uzun süre sosyal medyada gündem olan Berkan Karabulut'un özel hayatı merak konusu oldu. İşte 26 yaşındaki başarılı yarışmacı hakkında merak edilenler...

Acun Ilıcalı, yapımcısı ve sunucusu olduğu 'Survivor 2020'de iki takımın güç olarak birbirine eşit olmadığını belirterek, oyuncu değişikliğine gitti. Ünlüler takımından Berkan ile gönüllüler takımından Yunus Emre Özden yer değiştirdi.

ŞOKE OLDULAR!

Bu karar, iki takımda da adeta şok etkisi yarattı. Berkan, eski takımına veda ederken, "Ben 11 okul değiştirdim. 6 farklı basketbol takımında oynadım. Değişikliğe alışığım" dedi.

BARIŞ YERİNDEN KALKMADI!

Dün gönüllüler kampına giden Berkan, yeni yakım arkadaşlarıyla selamlaştı. Bu sırada Barış Murat Yağcı'nın yerinden kalkmaması dikkat çekti. Yarışmanın ilk gününden beri pozitifliği ve performansı ile dikkat çeken Berkan, "Bari bir hoş geldin deseydin" sözleriyle Barış'a takıldı.

BERKAN TT OLDU

Survivor'daki büyük değişiklik sosyal medyada da geniş yankı buldu. Yarışmanın favori isimlerinden biri olarak görülen Berkan Karabulut, Twitter'da uzun süre Trend Topic (gündem) listesinde kaldı.

1994 DOĞUMLU

Berkan'ın yaşı, boyu, mesleği ve özel hayatı da merak edilen konular arasındaydı. Berkan Karabulut, Yugoslav göçmeni bir ailenin çocuğu. 1994 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 2011'de girdiği Bilecik Üniversitesi'nden 2015 yılında mezun oldu. 6 farklı takımda profesyonel basketbol oynadı.

ÜNLÜ ÖĞRENCİLER!


1,93 boyundaki Berkan, 2016 yılında Beşiktaş'ta kendi spor salonunu açtı. Berkan'ın öğrencileri arasında sunucu Ezgi Avcı, oyuncu Müjde Uzman da var.

AŞKI BULDU


Berkan, özel hayatında ise aradığı aşkı bulan isimlerden... Genç yarışmacı, iki yıldır Lale Onuk'la birlikte.

Varşovalı bir annenin kızı olarak dünyaya gelen Lale ile Berkan, Gümüşyaka'daki yazlıklarından arkadaşlar.

HER ŞEY O GECE BAŞLADI

"Berkan ile 10 yıldır tanışıyoruz. Ben onu hep çok beğeniyordum ama şişmandım. 2018 yılında 2017 Miss Turkey birincisi olan arkadaşım Ecem Çırpan'la yarışmayı izlemeye gittik. Berkan da oradaydı..."

"O BENİ TANIDIĞINDA ŞİŞMANDIM" DEDİ

"Berkan beni tanıdı. 'Hala çok güzelsin' dedi. Bu benim için müthiş bir şeydi. Çünkü o beni tanıdığı zamanlarda şişmandım ve kendimi çok çirkin hissediyordum. Öyle gelişti olaylar."

HAVALİMANINDA VEDA

Sevgilisini çok özlediğini söyleyen ve adını andığında gözleri dolan Lale Onuk, Berkan'ı yolcu etmek için havalimanına da gelmişti. Yaz tatillerinin neredeyse tamamını birlikte geçiren sevgililer, sosyal medyada da sık sık fotoğraf paylaşıyor.