Usta oyuncu yangında mahsur kaldı!

Sinema oyuncusu Süheyla Artun’un Taksim’deki evinin alt katında yangın çıktı. İtfaiye, yangına kısa sürede müdahale etti. Dumandan etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı.

Yangın saat 02.30'da Beyoğlu Katip Mustafa Çelebi Mahallesi Büyükparmak Kapı Sokak üzerinde bulunan 4 katlı bir binanın ikinci katında meydana geldi.Edinilen bilgiye göre ikinci katta bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Kattan dumanların çıktığını gören vatandaşlar, durumu hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangını büyümeden kontrol altına aldı. Yangında çıkan dumandan etkilenen bir kişi de hastaneye kaldırıldı.

Yangının çıktığı katın üstünde sinema oyuncusu Süheyla Artun'un yaşadığı öğrenildi. Ailesi ile birlikte kalan Artun, itfaiye ekiplerinin çalışması ile aşağı indirildi.

Yangının çıkış anını anlatan Artun, “Yatıyordum, birden duman kokusu geldi. Kata baktım, bir şey yok. Balkona baktım, bir şey yok. Salona baktım, bir şey yok. Sokak kapısını açmamla beraber balkona attım kendimi. Kızı kaldırdım. İşte böyle oldu. Evimizi duman bastı, bizleri itfaiye kurtardı” dedi. Polis ekipleri, çıkan yangının sebebini araştırmaya çalışıyor.