Oktay Kaynarca'dan duygusal paylaşım!

Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Ünal Bey olarak izlediğimiz usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu yakalandığı akciğer kanseri yüzünden uzun bir süredir tedavi görüyordu. Tarık Ünlüoğlu'nun hastalığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oynarken ortaya çıkmıştı. Diziden apar topar ayrılan Tarık Ünlüoğlu tedavi sürecine başlamıştı. Hastanede hayatını kaybetti. Henüz 61 yaşında olan başarılı oyuncu Tarık Ünlüoğlu'nun vefatı tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu.

Oktay Kaynarca'dan duygusal paylaşım!
Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Ünal Bey olarak izlediğimiz usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu yakalandığı akciğer kanseri yüzünden uzun bir süredir tedavi görüyordu. Tarık Ünlüoğlu'nun hastalığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oynarken ortaya çıkmıştı. Diziden apar topar ayrılan Tarık Ünlüoğlu tedavi sürecine başlamıştı. Hastanede hayatını kaybetti. Henüz 61 yaşında olan başarılı oyuncu Tarık Ünlüoğlu'nun vefatı tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu. Ölümü ile sanat dünyasını da yasa boğan ünlü oyuncunun ölümünün 1.yıl dönümünü Oktay Kaynarca'da duygusal paylaşımla andı.

Türk toplumunun kalbinde yer edinen Tarık Ünlüoğlu, geçen yıl bugün akciğer tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Oktay Kaynarca ölümünün 1. yıl dönümünde Ünlüoğlu'nu unutmadı. Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak andı.

Oktay Kaynarca'dan duygusal paylaşım!


Oktay Kaynarca, Ünlüoğlu'nun mezarı başında çekilmiş fotoğrafını "Özleştik be abi ...." notuyla paylaştı.