Ahmet Kural'dan ilk açıklama: Hapis cezası yok

Mahkeme kararı sonrası açıklama yapan oyuncu Ahmet Kural, "Hapis cezası yok. Sokak tabiriyle eline almış bir belge sallıyor. Mahkemede de söyledim. Hodri meydan... Test yaptıralım" dedi.

5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Ahmet Kural bugün ikinci kez hakim karşısına çıktı. Mahkeme, Ahmet Kural'a, 3 ayrı suçtan 16 ay 20 gün hapis cezası verdi.

Mahkeme çıkışı açıklamalarda bulunan oyuncu Ahmet Kural şunları söyledi:

'Şiddette kesinlikle bulunmadım. İki sevgili arasında yaşanan bir olay buraya kadar geldi. Eline almış bir belge. Sokak tabiriyle eline almış bir belge sallıyor. Mahkemede de söyledim. Hodri meydan... Test yaptıralım. Taleplerimiz reddedildi. O video ortaya çıktıktan sonra her şey ortaya çıktı. Bunun bir üst mahkemesi var, ceza falan yok. Hapis cezası yok. Bu iş daha bitmedi, bir üst mahkemesi var. Bu bir intikam davası ve intikam dönüşüdür. Bunu ilk kez söylüyorum: Sıla hanım hem fiziksel hem de psikolojik şiddeti sever.Hem kadınlara hem de erkeklere psikolojik şiddeti sever. Herkes ne olduğunu bilecek. Test istedim, kim masal anlatıyor görsünler. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne kadar gideceğiz.