Cem Özer'den Sinan Çetin'e dava

Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu, Sinan Çetin’in yaptığı ‘İstasyon’ filminin çekimindeki iş kazası geçiren ve günlerce yoğun bakımda tutulan ünlü oyuncu Cem Özer'in Sinan Çetin'e dava açacağını açıkladı.

Cem Özer'den Sinan Çetin'e dava
Sinan Çetin'in yönettiği ‘İstasyon' filminin çekimleri sırasında rol gereği çukura atladığı sahnede sağ ayağı üç yerinden kırılan, Afyon'da geçirdiği kaza sonrası oksijen tedavisinde kötüleşerek yoğun bakıma alınan 60 yaşındaki Cem Özer, ünlü yönetmene dava açıyor.

Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu, bugünkü köşe yazısında, ‘Üçüncü Türden Yakın İlişkiler' adlı oyunun galasında karşılaştığı Cem Özer'in açıklamalarını paylaştı.

Eyüboğlu'na, sağlığının gittikçe düzeldiğini, moralinin de yerinde olduğunu söyleyen Cem Özer, 'Sinan Çetin hakkında dava açıyorum, o yüzden bundan sonrasını hukuka emanet ediyorum' dedi.

İşte Eyüboğlu'nun o yazısı:

‘Üçüncü Türden Yakın İlişkiler' adlı oyunun galasında karşılaştık Cem Özer ve eşi Pınar Dura Özer'le... 2018'in son günlerini, çoğu yoğun bakımda olmak üzere, hastanede geçiren oyuncu, sağlığının gittikçe düzeldiğini, moralinin de yerinde olduğunu söyledi.

Dizilerde oynamayı özlediğini, birkaç proje için görüşmelerinin sürdüğünü, ama netleşen bir şey olmadığını anlatan Özer, ufuktaki tiyatro oyunuyla ilgili şu bilgiyi verdi: “Bu sezon ‘Bir Garip Orhan Veli'yi sahnelemek var gündemimde. Murathan Mungan'ın, şairin şiirlerini kurgulayarak yazdığı tek kişilik bir oyun.”

Özer'in yaşadığı ciddi sağlık sorununun müsebbibi, yönetmenliğini Sinan Çetin'in yaptığı ‘İstasyon' filminin çekimindeki iş kazası.

Oyuncu, ayağındaki parçalı kırıktan oluşan ödemden kurtulmak için yapılan oksijen tedavisinde fenalaşınca yoğun bakıma alınmıştı.

Özer, taburcu olurken Çetin'in kendisine sigorta yaptırmadığından, hastanenin 80 bin TL'lik faturayı 40 bin TL borcu üstlenmeyip, “Cem, o sahnede dublör istemedi, ayağı kırılınca film yarıda kaldı, ben de mağdur oldum” diyerek ödemediği parayı cebinden verdiğinden dert yanmıştı
.
Bunu gündeme getirince, o süreçte yapımcı Çetin'le yaşadıklarını, yazılmamak kaydıyla anlatıp, konuyu şöyle noktaladı:

“Sinan Çetin hakkında dava açıyorum, o yüzden bundan sonrasını hukuka emanet ediyorum.”