Talat Bulut: Beni sadece kızım yargılar!

'Yasak Elma' setinde Özge Ş.'ye taciz ettiği iddiasıyla bir süredir zor günler geçiren oyuncu Talat Bulut, sosyal medyadan tepkisini dile getirdi.

Kendisi hakkında yapılan eleştirilere daha fazla dayanamayan Talat Bulut, "Susun artık! Oturduğunuz yerden ahkâm keserek, saygısızca konuşarak beni yargılayamazsınız. Beni sadece kızım yargılar" ifadelerini kullandı.

TALAT BULUT'TAN ŞEVVAL SAM'I KIZDIRACAK SÖZLER

'Birsen Altuntaş'la Show Dünyası' isimli bir Youtube kanalı açan gazeteci Birsen Altuntaş'ın ilk konuğu, Talat Bulut oldu. Ünlü oyuncu, taciz iddialarından sonra kendisiyle rol almak istemeyen Şevval Sam'a "Benimle çalıştığı için 'maalesef' demiş, bunun hesabını verecek" dedi.

Talat Bulut, "Ben onunla (Şevval Sam) konuşmuyorum. Çünkü konuşabilecek paylaşımlarımın olmadığını düşünüyorum. Bir gazeteci kendisine, 'Birlikte çalışacaksınız ne düşünüyorsunuz?' diyor cevabı "Maalesef". Bana kimse benimle çalıştığı için 'maalesef' diyemez. Bunun hesabını verecek. Benim hiçbir şey yapmadığımı düşünecek zekan yok mu? "Taciz zaten kuytu köşede yapılır' diyor. Ne demek bu böyle? Neden, çünkü ben onunla diyalog kurmadığım için. Olay, bu samimiyeti yanlış değerlendirenlerin sorunu bu. Siz şükretmelisiniz ki Talat Bulut gibi bir oyuncuyla çalışıyorsunuz. Aslında bende öğrenecekleri çok şey var. Ama demek ki öğrenmeye açık değiller. Popüler olmak başka bir şey gerçek aktör olmak başka bir şey" şeklinde konuştu.