Acun Ilıcalı: Nur Yerlitaş kafayı Hadise'nin ablasına takmış!

TV8 ekranlarında yayınlanan 'Gel Konuşalım' programına telefonla bağlanan Acun Ilıcalı, modacı Nur Yerlitaş'ın, Hadise ve ünlü şarkıcının intihara teşebbüs eden annesi hakkındaki açıklamasına tepki gösterdi.

Hadise'nin annesinin intihar girişiminde bulunduğu iddiası magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı.

Hadise, dün bir televizyon programında annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihar girişiminde bulunduğunu söyleyen modacı Nur Yerlitaş'a sosyal medya hesabı üzerinden adeta ateş püskürmüştü.

Nur Yerlitaş, Beyaz TV'de yayınlanan magazin programına telefonla bağlanarak, Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihar ettiğini doğrulayan bir açıklama yapmıştı. Bugün TV8'e bağlanan Hadise'nin menajeri Haluk Şentürk ise ''Hastane olayını Nur Yerlitaş'a söylediğim için köpekler gibi pişmanım'' dedi.

Acun Ilıcalı da TV8 canlı yayına bağlanarak, ' Nur Hanım'ı biz severiz, TV8 olarak aile olarak. Burada yaptığı hareketin elle tutulur hiçbir tarafı yoktur. Hadise'nin ablasına kafayı takıp 3 hafta bekleyip 3 hafta sonra yayına bağlanıp bu olayı ifşa etmesi son derece yanlıştır' şeklinde konuştu.

Acun Ilıcalı: Nur Yerlitaş kafayı Hadise'nin ablasına takmış!Hadise, Nur Yerlitaş'a ateş püskürdüAcun Ilıcalı: Nur Yerlitaş kafayı Hadise'nin ablasına takmış!Nur Yerlitaş canlı yayında anlattı: Hadise'nin annesi...Acun Ilıcalı: Nur Yerlitaş kafayı Hadise'nin ablasına takmış!Hadise'nin annesi intihar mı etti?