Nagehan Alçı'dan flaş Arda Turan iddiası

Futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay kavgasının ayrıntıları ortaya çıkmaya devam ediyor. Habertürk Yazarı Nagehan Alçı, Arda Turan-Berkay kavgasıyla ilgili flaş bir iddiada bulundu.

Nagehan Alçı'dan flaş Arda Turan iddiası
Ünlü futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay'ın bir gece kulübündeki kavgası gündeme bomba gibi düştü. Emirgan'da bir eğlence mekanında yaşanan tartışmada Arda Turan, Berkay'a kafa attı ve burnunu kırdı. İddiaya göre, hastaneye giden Arda Turan, Berkay'a 'bu olaya inanıyorsan al bana sık' dedi. Bir süre sonra Arda Turan'ın silahı ateş aldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habertürk Yazarı Nagehan Alçı, Arda Turan-Berkay kavgasıyla ilgili flaş bir iddiada bulundu.

Alçı bugünkü köşe yazısında bir arkadaşı tarafından edindiği bilgiyi okuyucularına anlattı.

Nagehan Alçı, 'Silahlı kavga görüntülerinin dışarıya sızmaması için hastane içinde birileri gayret göstermiş. Emniyete verilmesini engellemeye çalışanlar olmuş. Bu nedenle emniyet amiri görevden alınmış' ifadelerini kullandı.

İşte Alçı'nın yazısının o bölümü:

Bu iddia doğru mu?


Önceki gün bir arkadaşım “Sana bir hikaye anlatacağım, inanamayacaksın” dedi. Arda ve Berkay'ın kavga ettiği hastanede çalışan birini tanıyormuş. Dediğine göre silahlı kavga görüntülerinin dışarıya sızmaması için hastane içinde birileri gayret göstermiş. Emniyete verilmesini engellemeye çalışanlar olmuş. Bu nedenle emniyet amiri görevden alınmış.

Şayet bu iddia doğru ise muhakkak soruşturulması gerekir. Kim, ne karşılığı o görüntülerin ortaya çıkmasının önüne geçmeye çalıştı?