Hale Soygazi: Seyirci için DNA testi yaptıracağım

Yeşilçam'ın yıldızı Hale Soygazi, Murat'ın annesi olduğu iddiaları üzerine mahkemeye başvurmuştu.

Hale Soygazi: Seyirci için DNA testi yaptıracağım
Seda Sayan ve Uğur Aslan'ın sunduğu Show TV'deki 'Artık Susma' programında Murat Şar (43) adlı kişi bebekken evlatlık verildiğini söyleyip gerçek annesinin Hale Soygazi (67) olduğu imasında bulunmuştu.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemez Olmaz programına Hale Soygazi, çocuğu olduğunu öne süren Murat Şar ve onu televizyon programına çıkaran Seda Sayan hakkında konuştu.

"TESTİN YAPILMASI MAHKEMEYE BAĞLI"

'Dava açtık bu işle ilgili çünkü kanıtsız böyle bir dedikodu çıkarttılar' diyen Hale Soygazi, 'Herhalde şov amaçlı bir şeydi. Ama biz bu işi ciddiye alıyoruz tabi, dava açtık DNA testinde bilinmeyen bir şey var. Eğer mahkeme karar vermezse DNA testi yapılamıyor, geçersiz sayılıyor, tamamen mahkemeye bağlı' açıklamalarında bulundu.

"KENDİM İÇİN DEĞİL, SEYİRCİ İÇİN YAPTIRACAĞIM"

Bunun üzerine Söylemezsem Olmaz yorumcusu Ali Eyüboğlu, 'DNA testi yaptırmaya gerek var mı? Siz kendinizi biliyorsunuz...' dedi.

'Ben biliyorum ama o programın seyircisi için yaptıracağım, kendim için değil' yanıtını veren Soygazi, 'Bir sorumluyluk nedeniyle, seyirci bu programları anlasın, bu da benim bir sorumluluğum. İnsanların bu programa inanmaması' ifadelerini kullandı. 



Hale Soygazi: Seyirci için DNA testi yaptıracağım
MURAT ŞAR