Seren Serengil: Hande Erçel, Merve Boluğur kadar önemli bir isim değil

Murat Dalkılıç ile Hande Erçel aşkı belgelendi. Seren Serengil'den Hande Erçel'i kızdıracak açıklamalar geldi.

Seren Serengil: Hande Erçel, Merve Boluğur kadar önemli bir isim değil
2 yıllık eşi Merve Boluğur'dan geçtiğimiz yaz boşanan şarkıcı Murat Dalkılıç ayrıldıktan sonra gönlünü oyuncu Hande Erçel'e kaptırmıştı. Herkesi şaşkına çeviren çift Hande Erçel ve Murat Dalkılıç ilk kez yan yana görüntülendi. Yan yana fotoğrafları olmayan ikili, Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'in doğum gününde ilk fotoğraflarını verdi. Böylece konuşmaktan kaçınan çiftin aşkı belgelenmiş oldu.

Boluğur, daha önce eski eşiyle ilgili çıkan bu haberlere 'reklam aşkı' yorumunu yaparken, bu kez yorum yapmaktan kaçındı.

Seren Serengil: Hande Erçel, Merve Boluğur kadar önemli bir isim değil

Duymayan Kalmasın programının yorumcusu Seren Serengil'den ise olay yaratacak açıklamalar geldi.

'MERVE'YE OLAN BAKIŞI YOK'


Hande ile Murat'ın aşkı için, 'Ben onların ilişkisinde bir sahicilik göremiyorum' diyen Seren Serengil, 'Mesela Murat'ın Merve'ye bir bakışı vardı, seviyordu yani. Ama bunda öyle bir şey hissetmedim' dedi.

'HANDE, MERVE'NİN KISKANACAĞI BİRİ DEĞİL'


Merve Boluğur için bu durumun zor birşey olduğunu söyleyen Serengil, 'Sevdiği adam, kocası... Kısa bir zaman önce boşanmış. Biraz daha zaman geçmeliydi. Erkekler geride bıraktıklarının canı acır mı acımaz mı düşünmüyor. Merve boşandıktan sonra durması gerektiği gibi durdu' şeklinde konuştu. Seren Serengil şöyle devam etti:

'Ben şu an Merve'nin tarafındayım çünkü doğru duran o. Ama  Merve'nin burada üzüleceği çok önemli bir şey yok. Çünkü ondan çok daha önemli bir isimle, ondan çok daha güzel bir isimle olsaydı kıskanabilirdi. Şu anda kıskanabileceği bir pozisyonu yok Merve'nin.'