'Öpüştüğüm kadını tanımıyorum'

Evli sunucu Murat Başoğlu’nun önceki gün Bodrum’da teknede bir kadınla öpüşürken çekilen fotoğrafları gündeme bomba gibi düştü.

Ünlü işadamı Ayhan Bermek'in kızı Hande Bermek ile 14 yıldır evli olan Başoğlu'nun ihanet anları objektiflere kare kare yansıdı.

Asıl iddia ise ihaneti bile gölgede bıraktı. Kulislerde Başoğlu'nun öpüştüğü kadının kuzeni ve ortağı Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu ileri sürüldü.

'Öpüştüğüm kadını tanımıyorum'

Sözcü'nün haberine göre, Burcu Başoğlu Kabadayı, spor eğitmeni Selçuk Kabadayı ile evli. Üstelik Selçuk Kabadayı, Murat Başoğlu'nun yakın arkadaşı.

'Öpüştüğüm kadını tanımıyorum'

Ünlü sunucu, “İddia edildiği gibi fotoğraf karesinde görülen, öpüştüğüm kadın Burcu değil. Ben çok büyük bir hata yaptım. Hayatımın hatası… Ve şu an bunun bedelini ödüyorum.

'Öpüştüğüm kadını tanımıyorum'

Eşim de burada, yanımda. Hâlâ Bodrum'dayız. Hepimiz aynı evde kalıyoruz. Burcu benim kuzenim ve ortağım. 35 yaşında bir kadın. Fotoğraftaki kadın Burcu'ya benzetilmiş.

O öpüştüğüm kadını tanımıyorum. İki saat içinde yaşanan bir olay. Adını sorsan bilmiyorum. Ben ağabeyime ne söyleyeceğim?” diye konuştu.

'Öpüştüğüm kadını tanımıyorum'Evli sunucu kaçamakta yakalandı