Dosso Dossi'nin Türk Mankenleri

Dosso Dossi Fashion Show’a sayılı günler kala, defilede görev alacak Türk mankenler de belirlenmeye başladı. Dosso Dossi Fashion Show ve The Land of Legends Theme Park ortaklığında gerçekleştirilecek defilede, ünlü top model Adriana Lima, Isabeli Fontana, Ana Beatriz Barros ve Izabel Goulart’a 50 Türk manken eşlik edecek.

The Land of Legends Theme Park’ta özel olarak hazırlanacak podyumda 9 Haziran’da yürüyecek olan Türk mankenler arasında Didem Soydan, Tuğba Melis Türk, Ece Begüm Yücetan, Begüm Yılmaz ve Cansu Melis Karakuş da yer alacak. Defilenin konseptini ve koreografisini ise ülkemizde ve yurt dışında gerçekleştirdikleri organizasyonlarla adlarını sıkça duyuran koreograf ve konsept danışmanları Öner Evez ile Yakup Biçer hazırlıyor.

Dünyanın sayılı moda şovlarından biri haline gelen Dosso Dossi Fashion Show’da görev alacakları için heyecanlı olduklarını belirten mankenlerden Didem Soydan, “Her yıl büyük bir titizlikle hazırlanan Dosso Dossi Fashion Show, dünyaca ünlü modellerin yer aldığı defileleriyle aklımda. Bu şovun içinde görev almak ve seçilmek coşku verici” dedi.

"İple çekiyoruz"

Dosso Dossi Fashion Show’a hayranlığını dile getiren Cansu Melis Karakuş ise “Mankenliğe ilk başladığım zamanlardan bu yana, baş manken olarak gelen modeller ve defilenin büyüklüğü beni çok heyecanlandırıyor. Bence, Türkiye, sektör ve biz modeller için en önemli, en renkli ve en büyük moda organizasyonu. Defileyi her sene iple çekiyoruz ve her sene birbirinden güzel oluyor” dedi.

“Türk mankenler için fırsat"

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, The Land of Legends Theme Park ortaklığında gerçekleştirilecek defilenin Türk mankenler için de önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Eraslan, “Victoria’s Secret’in ünlü modelleri nedeniyle dünyanın gözü bu defilede olacak. Türk mankenlerin kariyerleri için faydalı olacağına inanıyorum” dedi.

Dosso Dossi Fashion Show içinde yer almaktan gurur duyduklarını belirten Koreograf Öner Evez ise “Dünyada bir benzeri olmayan bu şovu gerçekleştirmek, heyecan duyduğumuz ve bir o kadar da gururlandığımız bir çalışma. Ülkemiz ve sektör açısından da çok önemli bir etkinlik” dedi.

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.