Ünlü Modacı Koleksiyonunu İzmir'de Sergiledi

Ünlü modacı Hakan Akkaya, New York’tan sonra ilk kez hazır giyim abiye koleksiyonunu İzmir’de sergiledi.

New York Fashion Week’teki defilesiyle Türkiye’yi başarıyla temsil eden Hakan Akkaya, New York’un ardından ilk defilesini İzmir’de yaptı. Ünlü modacı Akkaya, Pret a Porter Abiye koleksiyonunu Türkiye’de ilk kez İzmirlilere sundu. İzmir’de bir alışveriş merkezinde düzenlenen defileyi Vatan Şaşmaz sundu. Defilede, Çağla Şıkel, Chloe Loughnan ve Rönesans Ajans’ın mankenleri 41 kombin tasarım ile podyumda boy gösterdi. Geceye katılan modaseverler büyük bir ilgiyle Hakan Akkaya’nın koleksiyonunu inceledi. Defile sonrası gazetecilerle bir araya gelen Çağla Şıkel, ’’ Böyle bir ortamda tekrar Hakan Akkaya koleksiyonuyla yürüdüğüm için mutluyum, gerçekten bazı defileler çok streslidir ama bu defilede yürümek çok keyifliydi.’’ dedi.

İlk defa hazır giyim ve abiye koleksiyonunu İzmir’de sergilediğini belirten Akkaya, ’’Anadoludan çok fazla mağazalar ve insanlar arıyor benim tasarımlarımı istiyorlar. Bende artık hazır giyim tasarımlarımı tüm Türkiye’ye satışa çıkardım, hemen hemen bütün bölgelerde varız.’’ şeklinde konuştu.

Öte yandan İlk kez Hakan Akkaya’nın defilesinde yer aldığını söyleyen Chloe Loughnan, Hakan Akkaya’yı takip ettiğini ve tasarımlarını çok beğendiğini ifade etti.

(Halil İbrahim Karabıyık/İHA)

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.