Türk Modacıdan New York Moda Haftası'nda Defile

Organizasyonun ilk gününde modacı Akkaya imzalı 40 özel tasarımın tanıtıldığı defile büyük ilgi gördü Akkaya: 'New York Moda Haftası'nın resmi takvimine giren ilk Türk olmak benim için gurur verici'.

Türk modacı Hakan Akkaya, New York Moda Haftası'nın ilk gününde büyük ilgi gören bir defileye imza attı.

Dünyaca ünlü markaların tasarımlarının tanıtıldığı organizasyonda 2017 sonbahar sezonu defileleri başladı.

Hafta kapsamında 'Freedom-Özgürlük' adında bir defile sunan Akkaya izleyicilerden büyük alkış topladı.

Akkaya imzalı 40 özel tasarımın tanıtıldığı defilede, Çağla Şıkel baş manken olarak podyuma çıktı. Özge Ulusoy ve Didem Soydan da podyumdaki mankenler arasında yer aldı.

Salonun tamamen dolduğu, Türkiye'nin New York Başkonsolosu Ertan Yalçın ve eşi Başak Yalçın'ın da izlediği defileye dünyaca ünlü mücevher tasarımcısı Sevan Bıçakçı ile Singer ve Simit Sarayı firmaları da sponsor oldu.

Modacı Hakan Akkaya, defile sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, New York'ta kendisine gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Bu defile için hiç yılmadan çok çalıştığını belirten Akkaya, selamlama için podyuma çıktığında insanların yüzlerindeki beğeninin kendisinin en büyük hayat motivasyonu olduğunu dile getirdi.

Defilesinde ağırlıklı olarak siyah rengi kullanan Akkaya, 'New York Moda Haftası'nın resmi takvimine giren ilk Türk olmak benim için gurur verici.' dedi.

Akkaya, İstanbul'dan sonra New York'ta da bir 'showroom'u bulunduğunu ifade etti. New York üzerinden tüm dünyaya açılmayı planladığını vurgulayan Akkaya, 'Zaten 'showroom'un randevuları şimdiden başladı. Büyüyebildiğim kadar büyümek istiyorum.' diye konuştu.

Kaynak: AA

Bu haber AA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.