Mesele dayak değil sadece para..

Burak Yılmaz’ın yakın arkadaşı, futbolcu ile eşi İstem Yılmaz arasındaki krizi anlattı: Hamileliğini bahane etti. 41.5 milyon TL’nin peşinde..

Mesele dayak değil sadece para..
Türk Milli Takımı'nın yıldızı Burak Yılmaz ve İstem Atilla iki yıl önce evlendi. İkilinin Nazlı adında 1 çocukları oldu. İstem Yılmaz 2'nci çocuğa hamile kalmıştı ki şiddet gördüğünü öne sürüp boşanma davası açtı. Dilekçesinde ise şu detaylar dikkat çekti: "2014'de evlendik. Nazlı isminde bir kızımız oldu. Bu süreç içinde evlilik sözleşmesi imzaladım. Ağustosta bir kızımız daha dünyaya gelecek. Eşim ikinci çocuğa hamile kaldıktan sonra hamileliğimi sonlandırmam için baskı uyguladı. Baskılara direnip çocuğumu aldırmadım. Hamileyken eşimden dayak yedim."

DARP SÖZ KONUSU DEĞİL

Türkiye'yi sarsan bu iddialar sonrası işin gerçeğini araştıran TAKVİM, şoke edici detaylara ulaştı. İsminin verilmesini istemeyen ve Burak Yılmaz'ın çok yakın bir arkadaşı, İstem Yılmaz'ın yaptığı evlilik sözleşmesi gereğince Burak Yılmaz'ın Çin kulübü Beijing Gouan'dan 4 yılda kazanacağı 83 milyon TL'nin yüzde 50'sini talep edebiliyor. İkili arasında iddia edilen boyutta şiddet olayı da yaşanmadı. Sadece tartışma bu işin bahanesi oldu. Şiddetli darp ya da dövme söz konusu değil.

ÇOCUĞUMU ANNEME GÖSTERMEDİ
Detayları anlatan kişi ayrıca, İstem Yılmaz'ın Burak'ın annesi Belgin hanımla ciddi sorunlar yaşadığını ve torununu bir kez bile göstermediğini iddia etti...