Gülşen İspanya'da dünyaevine giriyor!

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu, bugün Barcelona'da evleniyor. Dün İspanya'ya arkadaşlarıyla giden çiftin nikahı kentin en lüks oteli W Hotel'de kıyılacak. Balayı ise Dubai'de olacak.

Uzun zamandır birlikte olan Gülşen ile nişanlısı Ozan Çolakoğlu, bugün İspanya'da dünyaevine giriyor. Üç ay önce evlilik yolunda ilk adımı atan ünlü çift, Barcelona'nın en gözde ve lüks otellerinden W Hotel'de düzenlenen törenle hayatlarını birleştirecek.

Otelin geceliği 3 bin TL

Türkiye'den yakın dostlarını özel uçakla Barcelona'ya götüren Gülşen ile Ozan Çolakoğlu, geceliği yaklaşık 3 bin TL olan otelde 15 Haziran'a kadar kalmayı planlıyor.

Birliktelikleri İspanya'da başlamıştı

İkilinin nikah için Barcelona'yı seçmesinin ise özel bir nedeni var... Ozan Çolakoğlu, bir konser için gittikleri İspanya'da Gülşen'e aşkını ilan etti ve ilişkileri burada başladı.

Romantik çift, mutluluğa ilk adımı attıkları Barcelona'nın ardından balayı için Dubai'ye gidecek. Bu arada ünlü çift, düğünün gizli tutulmasını istedi. Hatta nikahın bugün yapılacağına dair aldığımız duyumlar üzerine aradığımız Gülşen'in menajeri Haluk Şentürk, 'Benim nikahtan haberim yok' dedi.

Anlamsız gizlilik!


Ancak akşama doğru Barcelona'dan fotoğraf paylaşan Şentürk'ün neyi ne için gizli tutmak istediğine anlam verilemedi.

Gülşen İspanya'da dünyaevine giriyor!Gülşen ile Ozan Çolakoğlu'nun düğünü nerede olacak?Gülşen İspanya'da dünyaevine giriyor!Gülşen ve Ozan Çolakoğlu şatoda evlenecek