Sevenleri Oya Aydoğan'a 'geçmiş olsun' mesajları yağdırdı

Bu sabah Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında duygusal anlar yaşandı. Söylemezsem Olmaz programı yorumcusu Oya Aydoğan’ın dün 12 saatlik açık kalp ameliyatı geçirmesi üzerine her sabah oturduğu koltuk boş kaldı.

Yayına katılan kalp damar cerrahisi uzmanı Prof. Dr. Serdar Akgün Oya Aydoğan'ın yaşadığı rahatsızlıkla ilgili ender bir durum olduğunu ve aniden geliştiğini söyledi. “İnsan vücudu ameliyattan sonra hemen uyanan bir sistem değil şuan uyutulması normal bir durum. Müdahale edilmemesi halinde hastaların bir kısmı hayatını kaybeder ama Oya Hanım bu kısımda değil. Ameliyata girerken elini kolunu oynatabilmesi de iyiye işaret.” diyen Serdar Akgün sevenlerinin içine su serpti.

Söylemezsem Olmaz yorumcuları gözyaşları içinde açtıkları programı gözyaşları içinde kapattı. Çok sevilen Oya Aydoğan Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanından geçmiş olsun dilekleri aldı

Yayına bağlanan Oktay Kaynarca çok sevdiği ablası Oya Aydoğan için “Her zaman olumlu bir insan oldu tekrar sağlığına kavuşmasını dilerim. İnşallah eskisi gibi ayağa kalkar ben Oya'ya aksi bir durumu yakıştıramam, o gezmeyi eğlenmeyi ve seven bir kadındır.” dedi.

Ameliyat öncesi Oya Aydoğan'la konuşan Sevim Emre'de bağlanarak “ Oyayla ben ameliyat öncesi konuştum bana patates yiyordum boğazımı yırttı boğazım acıdı onu çıkarmak için güçlü şekilde öksürdüm dedi. Yeğeni yanındaymış suratında bir tuhaflık olduğunu fark edince Gurur'a haber vermişler o da ambulansı aramış. Bizde o sırada Orhan Beyle hemen hastaneye gidip onu bekledik. Geldiğinde gülüyordu sakindi her zamanki gibiydi. Odaya girdik yanına konuştuk bir süre, ben suratında bir farklılık görmedim ama sol kolu normal değil gibiydi. İnşallah Oya bunu atlatacak ve orda oturmaya devam edecek. Annesiyle aynı vaziyeti yaşamış ve aynı şekilde hastaneye kaldırılmış. Doktorlar stabil bir durum her ihtimale karşılık yoğun bakımda olduklarını söylediler bize.” Diyen Sevim Emre'nin ardından Oya Aydoğan'la ilk filmini çeken Emrah yayına bağlandı ve;

“Ben ilk filmimi Oya Aydoğan'la çektim ilk gördüğüm ünlü oydu. Benim için yeri başkadır umarım bir an önce sağlığına kavuşur. Dua ediyorum annem ve eşimde sürekli dua ediyor. Tüm yüreğimle iyi olması için dua edeceğim. Onu ilk görüşümden önceki gün çok heyecanlanmıştım bana çok sıcak davrandı çok iyi yürekli bir insan. Eminim ki iyi olacaktır. İnşallah önceki gibi masada oturur ve yorumlarını yapar” dedi.

Nur Yerlitaş da yakın arkadaşı Oya Aydoğan'ı “Ruh durumum hiç iyi değil söyleyecek çok şeyim yok. Bülent Ersoy'la gittik biz hastaneye Bülent'in Oya'ya düşkünlüğü başkadır yanına gitmek istedi ama izin verilmedi bunun üstüne fotoğrafının çekilip getirilmesi istedi ama ne yazık ki bunu da yapmadılar. Allah onu oğluna bağışlasın. Oya bunu inşallah atlatacak o annesinden babasından çok hayır duası aldı annesinin ayaklarının altını öperdi, bebekler gibi baktı annesine. Allah onu yüzüne bakacak ve şifa verecek inşallah.” sözleriyle andı ve şifa dualarını iletti.

Hastaneye ilk gelen isimlerden olan Oya Aydoğan'ın eski dostu Nuri Alço canlı yayına telefonla bağlandı ve şu sözleri söyledi; “her yerden sevenleri var sürekli Oya'yı arayıp soruyorlar. Doktoru bana ameliyatının iyi geçtiğini söyledi. Ama bir süre uyutulması gerektiğini söyledi, iyileşmesinin zaman alan bir süreç olduğunu söyledi. Yaşantısı çok düzgün biriydi dünyalar iyisi bir oğlu var. İnşallah sağlığına kavuşsun ben başka bir şey istemiyorum. Allah onu bizlerden ayrımasın.” Dedi.

Cuma günü Söylemezsem Olmaz programına Oya Aydoğan'ın biricik oğlu Gurur Aydoğan katılmıştı. Anneler gününü iki gün önce canlı yayında kutlayan Gurur Aydoğan “Aşkım, bir tanem sen benim hayatımdaki en değerli insansın, iyi ki benim annemsin herkesin annesi çok değerli ama sen başkasın” dedi ve gözyaşlarına hakim olamadı. Anne Oya Aydoğan ve oyunculuk ve mankenlikle ilgilenen yakışıklı oğlu Gurur Aydoğan dakikalarca ağladı.