Lerzan Mutlu Oya Aydoğan hakkında ilk kez konuştu

Ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu, Oya Aydoğan'a kötü davrandığı iddialarına ilk kez yanıt verdi. Mutlu başta Bülent Ersoy'a, Müge Dağıstanlı'ya ve Deniz Akkaya'ya çok sert çıktı.

Lerzan Mutlu Oya Aydoğan hakkında ilk kez konuştu
Beyaz TV'de yayınlanan “Söylemezsem Olmaz” programında birlikte program yapan Lerzan Mutlu'yla Oya Aydoğan arasının aslında ekranda göründüğü gibi iyi olmadığı, perde arkasında büyük sıkıntılar yaşandığı iddiaları gündemde yer alırken, Bülent Ersoy, “Benim arkadaşım, can dostum, hayatı boyunca ne kimseye sinsilik, hainlik beslemiş ne de kötü gözle bakmamıştır. Bunu herkes böyle bilsin, en başta da Lerzan Mutlu hanımefendi” diyerek Lerzan Mutlu'ya olan öfkesini dile getirmişti.

BÜLENT ERSOY'U SAVCILIĞA VERDİ

“Ben o kıza çok sinirliyim. O haddini çok aşıyor. Sen kime sesini yükseltiyorsun. Oya o kadar içine atan bir kız ki, cevap veremez sana.Şu anda konuşulacak bir ortam değil. Hepimiz zaman içerisinde, beraber çalıştığımız insanlarla ters düşmüşüzdür. Bu olacak şeyler fakat bunu fevriliğe dökerek, çirkin kelimelerle bezeyerek sesini yükseltmek… Sen kime sesini yükseltiyorsun. Dua etsin kafam dolu. Adamın canlı yayınını basarım” diyen Ersoy'un sözlerine Lerzan Mutlu ilk kez yanıt verdi.

Lerzan Mutlu, Bülent Ersoy'a, 'Benim sana verecek öyle büyük cevaplarım var ki; ama saygımdan susuyorum. Sen Allah'ı ağzından düşürmeyen bir kadınsın. Sen orada üç-beş kendini bilmezin lafıyla nasıl böyle bir açıklama yapabilirsin? Yazıklar olsun. Önce Allah katında sonra da mahkemede herkes bunun hesabını bir bir verecek. Çünkü benim Allah'tan başka hiç kimsem yok. Benim Allah'ım var. Bunu yapanların Allah'ı yok. Allah korkusu olan insan asla böyle bir şey yapamazdı' diye seslendi.


'SENİN ALLAH İNANCIN OLSAYDI...'

Mutlu şöyle devam etti:

'Bülent Ersoy sen nasıl bana yargısız infaz yapabilirsin? Ufacık, bit kadar bir kadınım, yazıklar olsun. Sen bana bunu yapmayacaktın Bülent Ersoy senin Allah inancın şu kadar olsaydı 3-5 kendini bilmezsin lafıyla çıkıp kamaralara o açıklamaları yapmazdın. Yazıklar olsun. Ne acı ki seni de savcılığa verdim ne acı ki sana da 100 bin TL'lik tazminat davası açtım. Çünkü ispat edemeyeceğiniz her şey iftiradır.'


Mutlu, Kanal D'de program yapan Müge Dağıstanlı hakkında da zehir zemberek açıklamalarda bulundu. ‘Nasıl oluyor tek taraflı yayın yapıyorsunuz?' diye Kanal D yönetimine seslenen Lerzan Mutlu, kendisi hakkında ‘karalama' kampanyası başlatıldığını söyledi. Sinirli tavırlarıyla dikkat çeken Mutlu, hakkında açıklama yapanları savcılığa verdiğini ve Allah'a havale ettiğini açıkladı.


'O cuma günü Oya abla gideceğini biliyormuş gibiydi. Biz sarılarak birbirimize veda ettik. Bütün telefon kayıtları burada hepsini indirttim' açıklamasında bulunan
Lerzan Mutlu,  Deniz Akkaya da için şunları söyledi:

'Deniz Akkaya benim hastaneden kovulduğumu söylüyor. Beni hastaneden kovacak adam daha dünyada yok. Ben hastaneye bir kere gittim. Bu dedikoduları duyduktan sonra bir daha gitmedim. Ben midemin bulandığı ortamlarda durmak istemiyorum. Hastanenin çay bahçesini dedikodu bahçesine çevirmişsiniz. Ben evimde dua ettim siz orada dedikodu yaptınız. Ben koridorda Oya Aydoğan ile kavga etmişim... Hangi koridorda? Ben yayına 2 dakika kala bu programa geliyorum, yayın bitiyor gidiyorum. Oya Aydoğan ile benim dışarıda hiç bir görüşmüşlüğüm yok.

Deniz Akkaya sen zaten ben bu masaya geldiğimden beri bana takıksın. Her gün bana iftira atan yanlı yayınlar yapıyorsunuz. Acun Ilıcalı izin verme bu yanlı yayınlara. Başarımdan dolayı bana vurmayın. Çarpılırsınız. Deniz Akkaya sen de savcılıktasın.' BEYAZ GAZETE