Bülent Ersoy: Oya için her gün sabah ezanında dua ediyorum

Diva Bülent Ersoy, yakın arkadaşı Oya Aydoğan için, "Her gün sabah ezanında Oya için dua ediyorum. İnşallah en kısa zamanda aramıza dönecek" dedi.

Bülent Ersoy: Oya için her gün sabah ezanında dua ediyorum
Yemek yediği sırada boğazına takılan patates parçası yüzünden aort damarı yırtılan ve 12 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan Oya Aydoğan'ı, yakın arkadaşı Bülent Ersoy hiç yalnız bırakmıyor. Ulus'taki hastanenin başhekiminden sürekli bilgi alan Ersoy, önceki gün hastane çıkışı kameraların karşısına geçti.

Bülent Ersoy: Oya için her gün sabah ezanında dua ediyorum

'KİMSEYE PRİM YAPTIRMAM'

Ersoy, yakın arkadaşının durumuyla ilgili şunları söyledi:

'Her gün sabah ezanında Oya için dua ediyorum. İnşallah en kısa zamanda aramıza dönecek. Oya hakkında herkes, görsel ve yazılı basında farklı bir şeyler söylüyor. Neden bunu yapıyorlar! Yaptıkları çok yanlış. Bir hastalığın üzerinden prim yaparcasına konuşmalar ve hareketler yapıyorlar. Ben böyle bir şeyi kabul edemem ve çirkin buluyorum. Oya, inşallah en kısa zamanda aramıza dönecek. Allah büyük; biz aciz ve günahkar kullarıyız. Bugün yine dua ederken 'Allah'ım sana diliyor ve sana dileniyorum. Benim isteğimle, dualarımla kabul etmeyeceksen bile Hz. Peygamberimizin ruhu hürmetine kabul eyle' dedim.'