Lerzan Mutlu: Ondan intikamımı aldım

Lerzan Mutlu kendisini Rus bir kadınla aldatan 10 yıllık büyük aşkından intikamını aldığını söyledi.

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının moderatörü Lerzan Mutlu, dünkü programda sevgilisi tarafından aldatıldığını gözleriyle gördüğünü itiraf etmişti.

Mutlu, kendisini Rus bir kadınla aldatan 10 yıllık büyük aşkını canlı yayında anlattı.

'Ayrı olduğumuz zamanda hala o kızla mı diye merak ettim ve gidip kırmızı bir araba kiralayarak ofisinin önüne pusu kurdum' diyen Lerzan Mutlu, 'Onları takip edecektim. Arabası oradaydı ama hiçbir hareket yoktu. Saat 13.00'te gittim akşam 21.00 olmuş hala tık yok. Susadım su almaya gideceğim onu kaçırırım diye su almaya bile gidemedim. Saat gece 11 oldu yine bir şey yok ama arabası orda. En sonunda arabayı tam ofisinin önüne çektim. Nasıl olsa kiralık, arabayı tanımıyor diye. Bir baktım arabası tam çıkacak, gidiyor, bu seferde önüme su kamyonu çıkmasın mı saat gece saat 01.00. Ve orada sokaklarda dar su kamyonu dönemiyor geri gidiyor ileri gidiyor yok. Kaldım orada. Tabi adam o sırada gitti. O kadar bekle hiçbir sonuçta elde edeme. 12 saatlik bekleyiş hazin bir sonla bitti. Benim şanssızlığım onun da şansı' şeklinde konuştu.

Mutlu şöyle devam etti:

'Ama evine gittim baktım evde de yoktu. Sonrasında öğrendimki ilişkisi o kızla hala devam ediyormuş. Zaten benden sonra da bir 10 yıl kadar o kızla ilişkisi devam etti. Ama esas ayrılık sebebimiz o değildi. Ortada çok büyük bir yalan vardı. Çok sonra da kızla olan ilişkisi ortaya çıktı, bu da üstüne tuz biber oldu. Türkler ona cimriliğinden ötürü dayanamıyordu. O da ne yapsın sesini çıkarmayacak olanlarla takılıyordu herhalde. İşte bu adam hayatımda en çok aşık olduğum adamdı ve 4 yıl yasını tuttum, hayatıma kimseyi sokmadım. Ben onunlayken konservatuar okuyordum ve o benim bu işi yapmamı, şarkıcı olmamı hiç istemiyordu. Bende onun yüzünden bu işi geciktirdim.

Show TV'de sabah programı yaparken öyle bir hırs yaptım ki; onu o kızla görünce seni ağlatacağım dedim kendi kendime ve bunu başardım. O her ne kadar istemese de ben yaptım. Evinin oraları benim Billboard'umdu. İntikamımı işimle aldım.'

Lerzan Mutlu, açıklamalarında hayatının büyük aşkının adını vermedi. BEYAZ GAZETE


Lerzan Mutlu: Ondan intikamımı aldımLerzan Mutlu aldatılma anını gözleriyle gördü