İzzet Çapa ilk kez konuştu: Ben adam vururum ama...

İzzet Çapa bu sabah Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuştu.

Geçtiğimiz hafta İstanbul Nişantaşı'nda bir kafede silahlı 2 saldırgan tarafından bacağından vurulan Hakan Başaran'ın 'Beni İzzet Çapa vurdurttu' şeklindeki ifadesine üzerine polis, İzzet Çapa'yı gözaltına aldı. Kısa bir süre sonra serbest bırakılan ünlü işletmeci İzzet Çapa bu sabah Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuştu.

'Pervasız ve rahatım'

'Gazetelerin bütün sayfalarında yer aldım, sonunda 3. sayfa haberi de olmayı da başardım' diyen Çapa, '52 yaşımda ilk defa kelepçeyle tanıştım, o görüntüleri annem görecek diye içim acıdı. Ben çok iyi adam döverim adam vururum ama dilimle ya da kalemimle. Benim tek silahım zekâm onlarda da o yok. İftira küçük bir köpek gibi kaçanın peşinden gelir. Organize işler bürodan çağırıldığımda eşofmanla çıkıp gittim, avukatımı bile yanıma almadım. Çünkü suç işlemediğimi biliyorum son derece pervasız ve rahattım. Asayişe akşam gittiğim için kaçak durumuna düşüyormuşum, ondan kelepçelendim ve gözaltına alındım. Nezarette yatmam gerekti, nezarette yattım hiçbir torpil olmadı' şeklinde konuştu.

'Annemin gözyaşına sebep olanlara ah ettim'

Hakan Başaran'ın ofisboy olduğunu, ortağı olmadığını söyleyen İzzet Çapa, 'Kendisine 6 veya 7 tane hakaret davası açtım. Ayrıca kendisinin 'Ofise gelip camdan atlayacağım, beni sen ittin diyeceğim' demesi üzerine açtığım davadan ceza aldı. Ayrıca kendisinin dolandırıcılıktan da davaları var. 13 senedir benim yanımda çalışan bir adam. Bu davayı bu hale getirip benim yaptığımı söyleyerek diğer davaları geri çekmemi istiyor, ondan bunları yapıyor. Sahte senetler ve dolandırıcılıktan açtığım birçok dava var kendisine. Kelepçelenmek çok kötü bir duygu Allah hiçbir suçu olmayan insana yaşatmasın. Annem çok üzüldü, çok ağladı. Annemin gözyaşı dökmesine sebep olan herkese ah ediyorum' ifadelerini kullandı.
BEYAZ GAZETE

İzzet Çapa ilk kez konuştu: Ben adam vururum ama...İzzet Çapa Serbest Bırakıldıİzzet Çapa ilk kez konuştu: Ben adam vururum ama...İzzet Çapa Gözaltına Alındıİzzet Çapa ilk kez konuştu: Ben adam vururum ama...‘Beni İzzet Çapa vurdurttu'