Cem Özer'den 'Sevgilim başkasıyla yatabilir' açıklaması

Ünlü oyuncu Cem Özer, ''Sevgilimin başkasıyla yatması aldatma sayılmaz" dedi, sosyal medya karıştı. Özer, Beyaz TV ekranlarında o sözlerine açıklık getirdi.

Sakın Kaçırmayın programına telefonla bağlanan Cem Özer, 'Ben parasıyla, puluyla varlığıyla, zenginliğiyle ya da şöhretimle kadınlarla ilişki kurmayı tercih eden bir erkek değilim. Böyle insanlar var. Ve bunlar açıklamalarda bulunuyorlar; 'tabiki bu insanlar benim parama gelecek, arabama gelecek' diye. Ben de diyorum ki; Bu kadınlar o insanlarla birlikte olurlar fakat başkalarıyla eğlenirler, başkalarıyla paylaşırlar hayatlarının güzelliğini ya da kederini. Gerçek aldatma budur' ifadelerini kullandı.

'Aldatma tende değil, aşk tende değil manadadır' diyen Özer, 'Burada ortaya öyle bir şey çıktı ki; sanki ben icazet veriyorum 'buyurun sevgilim gitsin istediğiyle istediği kadar istediği zaman beraber olsun.' Benim söylediğimde böyle bir şey yok' dedi. Cem Özer şöyle devam etti:

'Olabilir ise, olasızlık çerçevesinde böyle bir şey olur ise ve ben çok seviyorsam, çok aşıksam nedenlerini anladığımda ve o kişi bunu gelip bana izah ettiğinde affedebilirim. Bu aldatma sayılmaz. Oradaki hanımefendilere soruyorum; hayatınızda hiç hata yapmadınız mı, özür dilemediniz mi, bağışlanmak istemedinizmiz mi? En büyük günahlarımız için Allah'tan bağış diliyoruz. Benden biri bağışlanmasını dilerse ben Allah'tan yüce miyim ki bağışlamayacağım. Ama benim yanımda, benim koynumda, benim yatağımdayken zihninde bir başkası varsa gerçek aldatma budur.' BEYAZ GAZETE

Cem Özer'den 'Sevgilim başkasıyla yatabilir' açıklamasıCem Özer'den olay açıklamalar