Murat Boz'dan ani atak!

Murat Boz, Aslı Enver'den bağlı olduğu menajerlik şirketinden ayrılmasını istedi.

Murat Boz'dan ani atak!
Murat Boz, Aslı Enver'den bağlı olduğu menajerlik şirketinden ayrılmasını istedi. Nedeni ise Enver'in eski eşi Birkan Sokullu'nun da aynı şirkete bağlı olması!

Son günlerde 'Janti' isimli albümüyle listeleri altüst eden Murat Boz'dan ani atak... Yaklaşık 4 aydır aşk yaşadığı Aslı Enver'le evlilik planları yaptığı konuşulan popçu, sevgilisinden özel bir ricada bulundu.

Dedikodulara göre Murat Boz, güzel oyuncudan bağlı bulunduğu menajerlik şirketini değiştirmesini istedi. Boz'un bu isteğinin sebebi ise Aslı Enver'in eski eşi Birkan Sokullu'nun da aynı şirkete bağlı olmasıydı.

Murat Boz'dan ani atak!

AYNI PROJEYE DE İZİN YOK


Güzel oyuncu ile Sokullu'nun hiçbir şekilde yan yana gelmesini istemeyen Murat Boz'un bu ricasını Aslı Enver de kabul etti.Böylece ünlü popçu, Enver'le eski eşinin aynı ajansa giderek karşılaşma ihtimallerini bile ortadan kaldırmış oldu.

Güzel oyuncunun, sevgilisinin ricasını hemen kabul edip bağlı bulunduğu ajansla yollarını ayırmak için yetkililerle konuştuğu iddialar arasında.

Murat Boz'dan ani atak!Murat Boz'un Babası: Torun görmek için çatlıyorumMurat Boz'dan ani atak!Aslı Enver ve Murat Boz evleniyorMurat Boz'dan ani atak!Murat Boz ile Aslı Enver koruma tuttu