Bülent Ersoy'dan Ömür Gedik'e: Benimle konuşmadan yarım saat önce ceketini ilikleyeceksin

Bülent Ersoy ve Ömür Gedik kavgası bitmiyor. Gedik'in son sözlerine "Sen benimle konuşmadan yarım saat önce ceketini ilikleyeceksin ben Bülent Ersoy’um" karşılığını verdi.

Bülent Ersoy'dan Ömür Gedik'e: Benimle konuşmadan yarım saat önce ceketini ilikleyeceksin
Geçtiğimiz akşam sahneye çıkan Diva Bülent Ersoy, sahne öncesinde Söylemezsem Olmaz mikrofonlarına 'Ömür Gedik için 20 bin TL verdim, dedektif tuttum' dedi.

Ömür Gedik de Bülent Ersoy'la girdiği kürk polemiğiyle ilgili konuştu. Gedik, kürk giydiği için eleştirdiği Bülent Ersoy'un '20 bin TL verdim dedektif tuttum, o köşe yazarı Hanımefendi için ben kürk giymeyeceğim ama o da et balık yemeyecek, deri ayakkabı giymeyecek sözlerine şu sözlerle yanıt verdi.

'İsterse 24 saat izletsin, benim yaşantımdan ona malzeme çıkmaz. Bülent Hanım beslenmek bir zorunluluk, kürk ise bir lüks. O hayvanlar sadece siz daha güzel görünün diye öldürülüyor. Dahası ve asıl önemli olan nokta hayvanların kürklerini kalite düşmesin diye onlar canlıyken büyük bir işkenceyle yüzülüyor olması. Çünkü ölü bir hayvanın kürkü parlak olmuyor çok da para etmiyor. O pahalı kürklerin hepsinin arkasında işkence çığlıklar ve gözyaşı var' dedi.

Bu sabah Söylemezsem Olmaz programına bağlanan Bülent Ersoy, son zamnlarda sık sık polemik yaşadığı Ömür Gedik'e yeniden cevap verdi.

Bülent Ersoy'dan Ömür Gedik'e: Benimle konuşmadan yarım saat önce ceketini ilikleyeceksin

'SEN BENİMLE NASIL BÖYLE KONUŞURSUN?'

'20 bin TL verip, bir dedektif tuttuğum doğrudur' diyen Ersoy, 'Resimleyecek araştıracak bana A'dan Z'ye dokümanlarını verecek. Bende bu insanların gerçek yüzlerini ortaya koyacağım. Onlar işine geldikleri gibi hayvanseverler. Sen benimle konuşmadan yarım saat önce ceketini ilikleyeceksin ben Bülent Ersoy'um. Ben Ağrı Dağı'nın 5 bin 165 metre tepesinde oturmuş oradan bacaklarımı sallarken senin aşağıdaki uçuşan sivrisineklerden bir farkın yok. Sen benimle nasıl böyle konuşursun? Ben susmam. Benim ağzımdan laf bir kere çıkar. Ben bir daha hiçbir zaman kürk giymeyeceğim' şeklinde konuştu.

'ŞARKI SÖYLEMEK SENİN NEYİNE'

Diva Bülent Ersoy Ömür Gedik'in sesini de eleştirdi. 'Kendisi şarkı okumaya meraklı ama okurken kapı gıcırtısı gibi ses çıkıyor' diye konuşan Ersoy, 'Allah sesi herkese bahşetmemiştir. 'Bu sivilce suratlı” hanımda ne yazık ki yok. Kendisi 3. sınıf yerlerde bile okumayı kabul etmiştir. Ama oralarda bile solist olarak çıkamamıştır. Üçüncü günü kapıyı gösterirler kendisine albüm yapsa ne olur, 'kendisi çalar kendisi oynar' Sen yazı yazıyorsan yazı yaz, şarkı söylemek senin neyine. Görüyoruz zaten can verir gibi okuyorsun' ifadelerini kullandı.
Bülent Ersoy'dan Ömür Gedik'e: Benimle konuşmadan yarım saat önce ceketini ilikleyeceksinÖmür Gedik: Kürk giyen katildirBülent Ersoy'dan Ömür Gedik'e: Benimle konuşmadan yarım saat önce ceketini ilikleyeceksinBülent Ersoy: Kimseye deri ayakkabı giydirmem, giyerlerse parçalarım