Bülent Ersoy: Zeki Müren benim hakettiğim ödülü aldı

Diva Bülent Ersoy, 1978 senesinde kendisinin hakettiği bir ödülü Zeki Müren'in aldığını söyledi.

Bu sabah Söylemezsem Olmaz programında Sinan Akçıl'a şarkı sözü davası açan Çetin Tazeler konuşuldu. Çetin Tazeler ilk duruşmanın Sinan Akçıl lehine sonuçlanmasına rağmen halen davasını sürdürdüğünü söyledi.

Daha önce Bülent Ersoy'a Gülşen'in hediye ettiği bir şarkısının da kendisine ait olduğunu söyledi. Bülent Ersoy da aynı konu için “Ben Gülşen'e sipariş ettim nasıl olur da başkası yazmış olur inanmıyorum” demişti.

Bu sabah Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Çetin Tazeler, Bülent Ersoy'un çelişkili sözler ettiğine değindi ve Bülent Hanım daha önce 'ben sipariş ettim' demişti daha sonra 'yanımda yazdılar' dedi. Bunlar birbirine uymuyor dedi.

Bunu duyan Bülent Ersoy telefonla Söylemezsem Olmaz programına bağlanarak, 'Ben yanımda yazıldı demedim' dedi ve Çetin Tazeler'e inanmadığını söyledi.

Ayrıca bu konu Bülent Ersoy'u geçmiş yıllara götürdü. Erosy şunları anlattı:

'Zeki Müren'in şarkılarını rahmetli Fatih Işılay ile Şükrü Sunar yapmıştır. Neden merhum Zeki Müren efendi ölmeden önce beste yapamadı, ortaya çıkaramadı. Daha önce fabrikada üretilen gibi besteler çıkarılıyordu. Sonra ne oldu da beste yapamadı? Bu iki üstat öldü çünkü. Ben bir tane eser yapmıştım okulda ödev oldu diye. Zaten onu sonradan alıpta beste dahi demedim. Utandım. Çünkü ben bestekar değilim. Ben Allah'ına kadar okuyan Bülent Ersoy'um.

1978 senesiydi, bir gün Zeki Müren bir ödül aldı, başkası yazmıştı bestelemişti. O ödülü ben hakediyordum. Çünkü o eseri üreten Zeki Müren değildi. Dolgu topuklu ayakkabılarıyla sahneye çıktı, başını sallaya sallaya o ödülü aldı, ancak o ödülü ben alacaktım'


Bülent Ersoy: Zeki Müren benim hakettiğim ödülü aldıŞarkı sözü davasında şok gelişme: Sinan Akçıl beni dövdü