Ferhat Göçer'i düşündüren 'Bülent Ersoy' sorusu

Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer'e hayat arkadaşı Ömür Gedik'in Diva Bülent Ersoy ile kavgası sorulunca Göçer zor anlar yaşadı.

Ferhat Göçer'i düşündüren 'Bülent Ersoy' sorusu
Söylemezsem Olmaz ekibi Müzik Eserleri Sahipleri Grubu Meslek Birliği 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda, yönetim kurulu seçimi için oyunu kullanan Ferhat Göçer'e mikrofon uzattı.

Yönetim kurulu seçiminde telif hakları yasaları da dahil olmak üzere müzik piyasasında önemli olacak bir çok karar alındığından bahseden Ferhat Göçer, 'Renkli dünyaya aldanmayın çok sayıda besteci söz yazarı sanatkar mağdur durumda' diye konuştu.

Ve yönetim kurulunda yeniden başkan seçilen Garo Mafyan, Ozan Çolakoğlu ve Ferhat Göçer gibi dinamik isimler yer aldı. Ayrıca Ferhat Göçer, Deniz Seki'nin de yedek üye olarak MSG'ye kabul edildiğinden bahsetti ve Deniz Seki'ye 'Hem hoşgeldin hem de moral olacak' dedi.

Ferhat Göçer'e Türkiye'de yaşanan olayların ardından 'Müzik susmalı mı?' sorusu yöneltildi. Göçer, 'Susması ve susmaması gereken yerler var' yanıtını verdi.

Göçer, röportaj arasında bu günlerde gündeme sıkça gelen hayat arkadaşı Ömür Gedik ve Bülent Ersoy arasındaki “kürk” tartışmasıyla ilgili 'Biri hayat arkadaşınız diğeri Bülent Ersoy ne düşünüyorsunuz?' diye sorulunca, ünlü şarkıcı bir cevap bulamadı. Ferhat Göçer, tam 10 saniye sessiz kaldıktan sonra 'Bu soruyu bana sormamış olmamızı rica ediyorum' diyerek röportajı sonlandırdı.

Ferhat Göçer'i düşündüren 'Bülent Ersoy' sorusuBülent Ersoy'dan Ömür Gedik'e: Benimle konuşmadan yarım saat önce ceketini ilikleyeceksinFerhat Göçer'i düşündüren 'Bülent Ersoy' sorusuÖmür Gedik: Kürk giyen katildirFerhat Göçer'i düşündüren 'Bülent Ersoy' sorusuÖmür Gedik Bülent Ersoy'a yanıt verdiFerhat Göçer'i düşündüren 'Bülent Ersoy' sorusuBülent Ersoy: Kimseye deri ayakkabı giydirmem, giyerlerse parçalarım