Azazil 2: Büyü'nün tüm gerçekleri

25 Martta vizyona girecek olan “Azazil 2: Büyü” filminin hikayesini kurgulayan metafizik uzmanı Salih Memişoğlu Söylemezsem Olmaz'da konuştu.

25 Martta vizyona girecek olan “Azazil 2: Büyü” filminin hikayesini kurgulayan metafizik uzmanı Salih Memişoğlu Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz Magazin programına başrol oyuncusu Tuğçe Kurşunoğlu'yla birlikte konuk oldu. Programda filmin nasıl çekildiğine ve içeriğine değinildi. Yönetmenliğini Mustafa Özen'in üstlendiği filmde gerçek olaylar yansıtıldı.

Salih Memişoğlu şunları söyledi:

'Benim oğlum Burak Memişoğlu Radyo TV okudu. Bu filmi asıl çekmemizin nedeni de Türk halkına göstermekti. Ve de gelirinin şehit çocuklarına bağışlanacak olmasıydı. Bu filmin esas konusu tamamıyla yaşanmışlıklar. Bu sefer her şey gerçek ve ben yaşananları kendi enerjimle düzeltiyorum. Filmin sonunda da olayları yaşayan kişilerin isimleri geçiyor. Hatta filmin bir kısmında da dua okuyan bir kız var Zülal Memişoğlu. O da benim 4 yaşındaki kızım. Onu da oraya koydum çünkü ailenin yıpranmasıyla neler olduğunu göstermek istedim. Aynı şeyi olayı yaşayanlarda yaşamış ve çocuğun psikolojisini alt üst etmişlerdi. Herkes bana korkuyla tramva bir arada olur mu diye ön yargılarda bulundu. Gayet de güzel olmuş. Ben dün gece bunu son haliyle izleyerek ağladım. Ben filme konu alan aileyi iyi tanıyorum.

Filmde; Alişan, Mehmet Aslan sağ olsunlar bizi kırmayıp oynadılar. Ama senaristimiz ve oyuncularımız mükemmel iş çıkardı. Ben kaçırmayın derim. Başrol oyuncumuz Tuğçe Kurşunoğlu şuan da ATV'de Yeter dizisinde oynuyor. Filmde anneyi oynadı. Aldatılan ve kötü enerjiden etkilenen kişiyi. Kendisi filmi çekerken ruhsal olarak çok etkilendiğini belirtti. Biz bu filmi çekerken başımızdan birçok olay geçti bir sürü sorun yaşadık.'

Memişoğlu, 25 Martta vizyona girecek olan “Azazil 2: Büyü” yü sinemasevelere tavsiye etti.