Erol Büyükburç mezarı başında ilahilerle anıldı

Sanatçı Erol Büyükburç, ölümünün birinci yılında mezarı başında anıldı. Büyükburç’un kabri başında edilen duaların ardından sanatçı Sema Moritz ilahi okudu.

Geçtiğimiz yıl evinde hayatını kaybeden pop sanatçısı Erol Büyükburç, ölümünün birinci yılında mezarı başında anıldı. Zincirlikuyu Mezarlığı'nda bulunan Büyükburç'un kabri başında düzenlenen anma etkinliğine “Şakacı” olarak bilinen program yapımcısı Çetin Çiftçioğlu, Sanatçı Sema Moritz, dostları ve sevenleri katıldı.

Kabir başında edilen duaların ardından sanatçı Sema Moritz ilahi okudu. Erol Büyükburç'un çok önemli bir isim olduğunu söyleyen Semra Moritz, “Yokluğunu hissediyorum. Çok önemli bir isimdi. Pop tarihine çok farklı bir bakış açısı getirdi, çok farklı bir sahne getirdi. Arkasından gelenler hep Erol Büyükburç'tan bir şeyler öğrenerek yollarına devam ettiler” dedi.

Program yapımcısı Çetin Çiftçioğlu ise şimdiye kadar hep yanında olduğunu dile getirerek, “Erol ağabey ile öyle bir dostluğumuz oldu ki kalbinde vardım, o da benim kalbimde vardı. Allah'ın takdiri böyleymiş” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.