Tek Celsede Boşandı Açıklaması Velayeti Aldı

Ünlü manken Seçkin Piriler ile Duman grubunun solisti Kaan Tangöze tek celsede boşandı. Çifti boşayan mahkeme iki çocuğun velayetini anneye verdi.

Uzun zamandır magazin dünyasını meşgul eden Seçkin Piriler ile Kıvılcım Ural’la dudak dudağa görüntülenen eşi Kaan Tangöze, İstanbul16. Aile Mahkemesi’nde görülen duruşma sonrası boşandı.

DURUŞMAYA AYRI AYRI GELDİLER

Duruşmaya ayrı ayrı gelen çift, kendi davalarına sıra gelinceye kadar farklı yerlerde bekledi. Kaan Tangöze mahkeme kaleminde beklerken duruşma saatinde gelen Piriler’in güvenlik görevlileri ile birlikte duruşma salonuna gelmesi dikkat çekti. Piriler’e manken ve oyuncu Meral Kaplan ve Eva Maya gibi 5 arkadaşı da destek için duruşmaya geldi. Duruşmanın başlamasının ardından hakim basın mensuplarının ve izleyicilerin salondan çıkmasını istedi. Bu sırada dosyaya gizlilik kararı konmasını gerektiğini belirten gazetecilerle hakim arasında kısa bir tartışma yaşandı. Hakimin gizlilik kararı koymasıyla izleyiciler ve basın mensupları salondan çıkardı.

ÇOCUKLARIN VELAYETİ ANNEYE VERİLDİ

Hakim anlaşmalı olarak mahkemeye başvuran çifti tek celsede boşadı. Hakim,çiftin hazırladıkları “anlaşmalı boşanma protokolüne” göre, iki çocuğun velayeti anneye verdi. Kararın ardından önce Seçkin Piriler ve avukatı ve arkadaşları ile birlikte adliyeden ayrıldı. Morali bozuk olduğu gözlenen Seçkin Piriler yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde adliyeden ayrıldı.

Piriler’in ardından salondan çıkan Kaan Tangöze ise avukatıyla birlikte adliyenin C kapısından ayrıldı. Tangöze de basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.