Çağatay Ulusoy'un Mert Alaş ısrarı

1 milyon 800 bin TL karşılığında bir giyim markasının yüzü olan Çağatay Ulusoy, çekim için Mert Alaş'la çalışmak istedi.

1 milyon 800 bin TL karşılığında bir giyim markasının yüzü olan Çağatay Ulusoy, çekim için Mert Alaş'la çalışmak istedi. Alaş'ın ücreti firmaya fazla gelince kriz çıktı.

Leyla Lydia Tuğutlu'yla başrolünü paylaştığı 'Delibal' filmiyle adından söz ettiren Çağatay Ulusoy'un, bir giyim firmasıyla anlaştığı iddia edildi. Yeni sezonda bir diziyle ekrana gelecek oyuncunun, reklamdan 1 milyon 800 bin TL aldığı öğrenildi. Ulusoy, firma yetkilileriyle anlaşmadan sonra fotoğraf çekimi için Justin Bieber, Lady Gaga, Madonna ve Kate Moss gibi dünyaca ünlü yıldızlarla çalışan Mert Alaş'ı istedi.

Çağatay Ulusoy'un Mert Alaş ısrarı

Ulusoy'un isteğini olumsuz karşılamayan firma yetkilileri Alaş'la görüşmelere başladı. Alaş firmadan 1 milyon TL talep edince görüşmeler yarıda kaldı. Ücreti fazla bulan firma, başka isimlerle görüşürken Ulusoy'un çekimde Alaş'ı ısrarla istediği konuşuluyor. Fotoğraf krizi çözülmezken oyuncu, reklam partneri olarak 20 yaşındaki ABD'li model Gigi Hadid'i önerdi. Mert Alaş, Madonna'nın da aralarında olduğu dünyaca ünlü yıldızların en yakın arkadaşı.

Kaynak: Cadde