Serkan Kaya: Onlar assolistse ben de assolistim

Beyaz Show'a katılan Serkan Kaya, yaşananları Söylemezsem Olmaz'a anlattı.

Bu sabah Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz canlı yayına telefonla bağlanan Serkan Kaya, Herşey Aşktan oyuncularıyla birlikte katıldığı Beyaz Show programında, filmin yapımcısı Özcan Deniz'in oyuncularına karşı olan tutumdan dolayı attığı tweetler karşısında asıl kendisine ile alay edildiğini söyledi.

Özcan Deniz'in bu tavrı aynı programa katılan arabeskçi Serkan Kaya'yı çileden çıkardı. Serkan Kaya 'Sağ tarafımdaki kıymetlimizin Sezan Aksu'nun oğlu Mithatcan ayağını ağzıma sokmasına rağmen görmezden geldim' dedi.

Serkan Kaya, 'Beyaz Show benim için çok önemli olan bir program. Beyaz bu işin duayeni ve kendimi en iyi anlatabileceğim bir program. Özcan benim asker arkadaşım. Benim kimseyle bir problemim yok. Yapmış olduğu çalışmalardan dolayı takdir ederim, tebrik ederim ama aynı şekilde bende takdir ve tebrik beklerim' diye konuştu.

'Ben oraya yapmış olduğum işleri tanıtmak için gittim' diyen Kaya, 'Arkadaşlarımızın da yapmış oldukları emekleri var orda. Onları takdir ediyorum, tebrik ediyorum. Ama bu işin yöneticisi, pilotu olan Beyaz Bey bana sorması gereken soruları sordu, diğer arkadaşlara da sordu. Benim onlarla bir problemin yok ama Beyazıt Öztürk'ün programından sonra 'niye kendini ezdirdin, niye cevap vermiyorsun?' dediler' ifadelerini kullandı.

Serkan Kaya 'Ben şarkı söylerken ya da konuşurken alaycı bakışlara maruz kaldım' sözünü hatırlatan programın moderatörü Lerzan Mutlu'ya Serkan Kaya, 'Onlara arabesk şarkı dinliyor musunuz sorusuna en azından dinlemeseniz bile bu ülkede bu müzik var. Bunu farklı bir şekilde çevirebilirlerdi ama alaycı bir tutumları vardı' şeklinde konuştu.

Program kapanışında Serkan Kaya şarkısını söylerken diğer konukların yani Şükrü Özyıldız,Hande Doğandemir ve Mithatcan Özer'in oradan gittiğini söyledi.

Serkan Kaya, 'İbrahim Tatlıses'in şarkıları ile Orhan Gencebay'ın şarkıları ile büyüyen bir gencim. İbrahim abi benim şarkımı okuduğu için gurur duyarım' dedi.

Söylemezsem Olmaz yorumcularının Serkan Kaya'ya 'Senin ileri gitmene engel olan bir kadın assolistmiş' deyince Serkan Kaya 'Herkes kendisini assolist olarak görüyorsa, ben de assolistim' yanıtını verdi.