Cem Yılmaz Dilara Gönder'den ayrıldı

Cem Yılmaz'ın Dilara Gönder ile başlayan aşkı kısa sürdü.

Cem Yılmaz, geçen ay eski spor spikeri Dilara Gönder'le görüntülenmiş ve ünlü komedyenin yeni bir aşka yelken açtığı konuşulmuştu. Ancak Cem Yılmaz'ın aşkının geçen yıl bu dönemlerde aşk yaşadığı Ayşe Hatun Önal'la olduğu gibi yine kısa sürdüğü ortaya çıktı.

KADINLARI VİP ARACIYLA EVLERİNE BIRAKTIRDI

Son dönemde adı çapkınlıklarıyla anılan Cem Yılmaz, haftasonu birkaç kadınla görüntülendi. Mazhar Alanson'un bir AVM'de verdiği konseri dinleyen Cem Yılmaz, kadın arkadaşlarıyla otopark çıkışından çıkmaya çalışırken objektiflere takıldı.

Yanındaki bayanların kim olduğu sorusuna cevap vermeyen usta komedyen kızlarla birlikte VIP minibüsüne bindi. Kızların da içinde bulunduğu araçla evine giden Yılmaz, tek başına aracından indi. Araçta bıraktığı kadınlara şoförü ile tablo gönderen Yılmaz, kız arkadaşlarını VIP aracıyla evlerine bıraktırdı.

'BU İŞLER NASİP KISMET'


Bir süre spor spikerliği ve sunuculuk yaptıktan sonra oyunculuğa başlayan Dilara Gönder, geçen günlerde verdiği röportajla kafaları karıştırmıştı. Bekarlığa Veda isimli tiyatro oyununda rol alan Dilara Gönder, 'Nişan, kına, bekarlığa veda, düğün gibi geleneksel kutlamalarla çok ilgili olmadığımı anladım. Bu tür özel aktivitelerde kendimi göremiyorum. 'Hayallerimi süsleyen düğün şöyle olsun' gibi isteklerim yok. Benim başka hayallerim var. Bir gün evlenecek olursam, o zaman ne gerekiyorsa o yapılır' demişti. Güzel oyuncu, aşık olup olmadığı sorusuna da 'Bu işler nasip kısmet' cevabını vermişti.