Sezen Aksu evinin kirasını ödemedi

Türk Pop müziğinin Minik Serçe lakaplı şarkıcısı Sezen Aksu, Küçüksu’daki stüdyo evinin 11 bin liralık 2 kirasını ödemediği öğrenildi. Bu durum karşısında çaresiz kalan sahibi ise Serçe’ye ihtar yollayacağı iddia edildi.

Yazdığı şarkılarla ve güçlü sesi ile Türk Pop'unun usta ismi Sezen Aksu, ikamet ettiği evin kirasını ödemediği için mahkeme yolu gözüktü. Anadolu Yakası Küçüksu'da stüdyo olarak kullandığı ve dostlarını ağırladığı evin 11 bin liralık 2 kirasını ödemeyen Minik Serçe, mal sahibinin de sözlü ikazlarına aldırış etmediği öğrenildi. Bu duruma çok kızan mal sahibinin ise Sezen Aksu'ya noterden ihtar çekerek, bir an önce kira bedellerini tahsil etmek istediği öğrenildi. Bunun dışından Kanlıca'da mal sahibi olduğu bir yalısı olan Aksu, Kuçuksu'da ki evi de müstakil olması ve komşulara fazla ses gitmemesinden tercih ettiği biliniyor.

50 milyonluk yalısı var

62 yaşında olan ve yetmişlerden itibaren hayatımızda olan Aksu, geçtiğimiz senelerde müziği bıraktığı söylemişti. Ekonomik sıkıntılar yaşamaya başladığı haberlerinin ardından tekrar konser maratonu yapan aksu üst üste 4 konser vermiş ve ardından müziği kesin bıraktığını söylemişti. Stüdyo olarak kullandığı evin 22 bin lira olan 2 aylık kirasını ödemeyen Aksu'nun, 50 milyon değerinde Kanlıca'da yalısı var.