Bülent Ersoy'dan Beyaz Haber'e çok özel açıklamalar

Türk sanat müziğinin Divası Bülent Ersoy Beyaz Haber'e çok özel açıklamalarda bulundu.

Bülent Ersoy'dan Beyaz Haber'e çok özel açıklamalar
Türk sanat müziğinin Divası Bülent Ersoy, ağır bir grip geçirmiş yaklaşık 1 hafta hastanede kalmıştı. Diva, hastaneden çıktıktan sonra Beyaz Haber'e özel açıklamalar yaptı, sağlık durumunu anlattı. Ersoy Beyaz Haber aracılığıyla bir de albüm müjdesi verdi.

'DOMUZ GRİBİ DEĞİLDİM'


'Ölmedim, demek daha yaşayacak günlerim varmış' diyen Bülent Ersoy, 'Ben zaten o söylenldiği gibi domuz işte köpek bilmem ne o gripten değildim. Ama ağır bir grip geçirdiğim doğru. Ateşim 40 dereceydi. Allah'a şükürler olsun şu anda sağlığıma kavuştum denebilir. Bugün antibiyotiğim bitti. Ben biraz pinpirikliyim hayatta kalabilmek için değil, sağlıklı öleyim, kimseye muhtaç olmayayım diye. Üç gün yatak dördüncü gün toprak diye bir laf vardır ya eziyet çekmeden öleyim isterim' şeklinde konuştu.

'HASTANE YATAĞIMDA BİLE MAKYAJ YAPTIM'

Diva, hastanede yatarken bile güzelliğinden ve bakımından hiç taviz vermediğini söyledi.

Ersoy, 'Çok bakımlıyım, hastane yatağımda bile insanlar geliyorlardı, Başhekim Bey dedi ki; 'ilk defa bir hastadan ayrıldığım için çok üzülüyorum.' Çarşaflarım hergün değişir, rengarenk geceliklerim, makyajım hiç kendimi bırakmam. Hastayım ölüyorum falan hiç yapmam öyle şeyler' diye konuştu.

'MODAYI KENDİM YARATIRIM'

Bülent Ersoy, modayla ilgili de konuşmayı ihmal etmedi. Usta sanatçı, 'Ben modaya uymam, modayı kendim yaratırım. Yani kendi yaptığım moda olur' dedi.

YENİ ALBÜM GELİYOR

Diva Beyaz Haber aracılığıyla albüm hazırlığında olduğunun müjdesini de verdi.

Ersoy, 'Şarkı seçimi çok önemli. Artık şarkı bulmak o kadar zor ki; inşallah güzel bir eseri yakalarım. Allah'ın nasip ettiği şekilde kendimde güzel yorumlamaya çalışacağım tabi' şeklinde konuştu.

'SANAT CAMİASINDA RAKİBİM YOK'


Diva, sanat camiasında artık rakibinin kalmadığını da söyledi ona göre son rahibi merhum Zeki Müren'di.

'Çünkü benim rakibim yok. Ben kendi kendime savaşıyorum' diyen Bülent Ersoy, 'Bir rakibim vardı Allah onu seviyordu yanına aldı, onunla güzel güzel atışırdık. Ben 'Biz Ayrılamayız'ı okumuştum, rahmetli Zeki Bey de 'Ayrıldık İşte' diye bir eser yapıldı onu okudu. Güzel tatlı rekabetlerdi. Şimdi kimle savaşacağım, yok ki... İbrahim (Tatlıses) de yok, Zeki (Müren) Bey de yok, Müzeyyen (Senar) Hanım da yok, bir ben kaldım' ifadelerini kullandı.

AYIN 13'ÜNDE KONSERİ VAR

Diva, önümüzdeki ilk konserini Sevgililer Günü arefesinde yani 13 Şubat'ta verecek ve 13'ün uğursuzluğuna olan inancını bu konserle yenmeye çalışacak. BEYAZ GAZETE


Bülent Ersoy'dan Beyaz Haber'e çok özel açıklamalarBülent Ersoy'a domuz gribi teşhisi mi konuldu?Bülent Ersoy'dan Beyaz Haber'e çok özel açıklamalarBülent Ersoy domuz gribi şüphesiyle tedavi altında